mandag 25. juli 2016

Mikrosement forhandler

Etter års erfaring, så kan vi mikrosement og har blitt klart størst i Norge. Dekorhuset har mikrosement i alle farger og varianter. Stort showrom som er daglig.


Enten du har en gammel tegelstens mur eller en ny oppsatt peis av brannmur`s plater kan mikrosement legges rett oppå.

Slette, moderne flater i alle farger. Settet holder til ca 8-mmed tynne strøk. Felles for alle er at det er sement og vann som danner bindemiddelet. Merk at metode og blandeforhold kan variere avhengig av leverandør og bruksområde.


Mikrosement - metall kan også fint brukes her. Slik legger du mikrosement - steg for steg.

Underlaget må være tørt, slett og stabilt. Sementdekor komplett sett, kg. Dekorere med sement har etterhvert fått mange navn. Noen kaller det Beton cire, mens andre kaller det mikrosement eller microtopping.


Her ser du en grunnleggende innføring i hvordan du legger mikrosement selv. Vegger, tak, gulv, fasader og interiør, er intet unntak. Les mer om våre tjenester.


Primer, mikrosement , primer igjen og lag med lakk. Vi la strøk med Cement Design mikrosement på gulv og to strøk på veggene. Peisen fikk også lag. Mellom hvert strøk ble ujevnheter pusset ned.


Stilren betonglook - Skap ditt drømmehjem. Det er nokså likt som å sparkle, bare at mikrosementen blir mye hardere etter herding sammenlignet med sparkel. Kjøp mikrosement hos oss i dag.

Fordelene med denne er: Den er den best egnede mikrosementen på markedet til baderom. Den har vi i både fin og medium utgave. Det endelige resultatet blir som en slipt massiv betongflate. Lag støpte betongvegger, store betongfliser. Norcem produserer og forhandler flere sementtyper til.


Norcem Micro er en ny, norskprodusert mikrosement basert på finmalt. Prisanslaget inkluderer både materialer og arbeid. Finn din nærmeste forhandler. Den kan blandes i alle farger og behandles med en topp lakk (polyrethane) i matt, silkematt og glossy.


Nå kan det godt hende at de teknikkene du refererer til har en annen begrepsbruk, altså at microsement for dem er noe annet enn mikrosement. Ildstedet Tromsø er forhandler av: Vi kan leverer det du skulle trenge alt fra ny Vedovn, peis, innsats eller stålpipe til røykrør og brannmur. Dette for at du skal kunne få alt du trenger til ditt nye ildsted hos oss.


Her kommer mitt høyst elskede bad. Det var nokså lite da jeg overtok leiligheten, men jeg renoverte og lagde en veldig smart løsning på badet ved å stjele litt plass fra det ene soverommet. Jeg har også bygget benken, i stedet for å kjøpe innredning med skap.


Béton Ciré er et betongprodukt som legges i tynne lag.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg