mandag 18. juli 2016

Secto vegglampe

Stort utvalg av hjemmeinnredning. Handle raskt og enkelt på Ellos. Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser.


Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter!

Secto Design lampene blir rost for å være innovative i deres bruk av tre tilført med godt gedigent håndverk. Leter du etter Secto lamper? Klikk og se vårt brede utvalg til gode priser. Kjøp din nye Secto vegglampe i utsøkt nordisk design hos oss.


Hos oss handler du sikkert. MVA, Toll og gratis pære er inkludert i prisen. Alle Secto 's lamper er håndlaget, noe som gjør det mulig å lage lampene så detaljrike. Gratis frakt over 99-.

Secto jobber utelukkende i tre og har spesialisert seg i tre over mange år, noe som er grunnen til at man ikke finner en mer unik trelampe i bedre kvalitet. Vi er autorisert forhandler og gir full garanti på alle våre lamper, samt rask og sikker levering. Treverket gir en lun og god atmosfære! Sort laminert bjørk med. Da er det svært praktisk om du har en dimbar vegglampe.


Hvis du vil slippe å montere en ekstern dimmer, anbefaler vi deg å se etter en moderne easydim-lampe. Disse kan nemlig dimmes med den vanlige veggbryteren. Dimmeteknologien er nemlig innebygget i lampen. Det er også en form for moderne design. Finn tilbud fra butikker, og les anmeldelser på Prisjakt.


Sammenlign tilbud fra Secto Design. Tusenvis av fornøyde kunder. Nye produkter og mange nye tilbud presenteres hver uke hos Nordic Nest. Eksklusive lampene fra designere og produsenter i toppklassen.


Lamper som er tidløse, som kan provosere, inspirere eller berøre. Sett standarden i hjemmet med Bolias unike møbler i skandinavisk design og høy kvalitet.

Bestill lampen din på nett eller opplev det flotte designet i en butikk nær deg. Den mindre versjonen av Secto vegglampe kaster et mykt lys på omgivelsene. Lampen egner seg både alene og i duo, eller flere lamper på rad.


Lampen kommer i bjørk, hvit eller sort laminat eller valnøtt. Lampen er laget av formpresset tre og håndlages i Finland. Secto -lampene gir et mykt lys på grunn av trepanelene. Søk etter secto design lampe på Kelkoo. En kombinasjon av det tradisjonelle og moderne – Owalo fra Finske Secto Design, benytter treverk og moderne produksjonsmetoder for å skape unike lamper som passer fint inn i en hytte.


Her finner du lamper og belysning av merker som House Doctor og Northern Lighting. Jensen-Klint laget en plissert lampeskjerm til en parafinlampe han selv hadde designet. En vegglampe fungerer som effektbelysning på to måter: ved hjelp av lampehusets form og farge eller ved modellering av lyset. Modellert lys stråler for eksempel opp- og nedover i strukturerte lyskjegler.


En utmerket måte å forme rommet på og passer like godt hjemme i stuen som på en elegant restaurant eller i en hotellobby.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg