fredag 8. juli 2016

Skjærefjøl ikea

Nå har jula kommet på IKEA - se utvalget her. Se julegavetipsene våre for store og små. Se alle IKEA Family-tilbud. Her finner du en oversikt over alle tilbudene våre. Book en interiørdesigner.


Få hjelp av en interiørdesigner på nett eller varehus.

Laget av bambus, et materiale som er enkelt å vedlikeholde, slitesterkt og skånsomt mot knivene dine. Du kan også bruke skjærefjøla som serveringsbrett for ost, stekt kjøtt eller frukt. Stødig og stabil, siden formen er tilpasset oppvaskkummen. Kjøkkenkniv og skjærebrett.


Kniver i toppkvalitet Gå for en kokkekniv som vil vare i mange år med en kniv i. Vær den første til å få beskjed om spennende nyheter! Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i samsvar med Lov om elektronisk kommunikasjon. Med en god skjærefjøl i kjøkkenet blir oppgavene litt lettere.

Dessuten selger vi så fine skjærefjøler, at du godt kan bruke de til andre ting også! Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på.


IKEA har en veldig fiffig løsning på dette. Optimistisk som jeg er så spør jeg. Ved bruk løfter du den ut og legger den på kjøkkenbenken. Skjærebrett i ulike former og materialer. Bruk underlag som er snille mot kniven når du hakker, strimler og deler.


Klassikere i tre eller plast, i vårt sortiment. Svenske Diffreys fikser IKEA -kjøkken i nye og spennende varianter og Parts of Sweden går virkelig langt med sine TV-heiser og barskap, basert på IKEA -møbler. Patrick Almö i Parts of Sweden kom på idéen om å modifisere IKEA -møbler da han skulle handle nye sengeben til sengen til datteren.


Hold kjøkkenbenken ren med et robust skjærebrett i tre. Vil du ha skjærebrett som er ekstra enkle å rengjøre? Da er skjærebrett i plast som skapt for deg. Ville i så fall limt de på en MDF plate, for bedre stabilitet.


Ikea skjærefjøl som frontplate? Jeg har en baffel av massiv lønn på MDF. Vi sitter klar ved telefonen fram til klokken 16:oo, husk at du også kan sende oss en epost ved å klikke på linken under.

Fior di Bosco-marmoren har en spennende fargepalett i grønt og grått og en marmorering som minner om patinert metall. Beholderen og fjølen er i eik, og armaturen i messing. Selv synes jeg en skjærefjøl i tre pynter opp kjøkkenbenken langt bedre enn de moderne skjærebrettene i plast.


De fungerer også godt som serveringsbrett til brød eller pålegg.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg