tirsdag 12. juli 2016

Forlengerskaft jordan

Forlengerskaft jordan

Et annet tips kan være å ha flere penslere tilgjenglig om dere er flere som skal gjøre jobben. Ha også et forlengerskaft for hånden, for da når du flere områder samtidig som du skåner rygg og armer. Patentert låsekon som sikrer at verktøy sitter fast og ikke vrir seg under bruk. Teleskopisk forlengerskaft av topp kvalitet, med lett vekt og låsemekanisme.


Forlengerskaft jordan

Ved å bruke et forlengerskaft går jobben raskere, den blir mindre belastende og resultatet blir jevnere og penere. Ekstra langt forlengerskaft i aluminium med ergonomisk utformede håndtak og feste med klikkfunksjon. Bruk av forlengerskaft forenkler de fleste oppussingsjobber ved å gi et jevnere og penere sluttresultat. Jobben går raskere og blir mindre belastende. Du kan være sikker på at Jernia har det du trenger av redskaper, her finner du alt fra maleruller, forlengerskaft , sandpapir, sparkel eller maskeringsteip.


Alltid stort utvalg og god service. Se hele utvalget og kjøp online på BAUHAUS. Med forlengerskaft blir jobben gjort raskere og mindre belastende. Tohåndsskrape med godt grep og slitesterkt blad som har en avrundet form for god styring og hindring av skrapesår. Kan brukes sammen med forlengerskaft for større utendørsjobber.


Forlengerskaft jordan

Vi utvikler, produserer og selger produkter av høy kvalitet. Jordan skrape universal 50mm - MegaFlis. Nedre Bleiker Gård – nå går de nye leilighetene unna!


Forlengerskaftets kjerne er i aluminium med et ytterrør i helstøpt plast. Meglerne melder om enorm interesse, og forteller at interesserte kjøpere har vært innom tomten helt siden. Gjør malejobben raskere og mindre belastende! Se vårt sortiment av forlengerskaft HER. I tillegg til at du når til der du vil, gir også bruk av forlengerskaft mindre belastning på kroppen.


Vi vet at arbeid over skulderhøyde både er svært slitsomt og belastende for kroppen. Gratis frakt fra 6kr. Komplett Bedrift Bedrift.


Ergonomisk forlengerskaft med teleskopmekanisme og låsekon. Det korte teleskopiske skaftet gjør det mulig å bruke forlengerskaft selv i trange møblerte rom og ganger. Beste valg til malerjobber innendørs. Oppnå fordelene ved å bruke forlengerskaft også inne. Jevnere og penere resultat, raskere fullført jobb og mindre belastning.


Bruk riktig verktøy og velg kvalitet. Les alltid instruksjonene på verktøy og spann nøye før bruk. Et forlengerskaft sparer deg for både tid og belastningskader.


Dette kan unngås med et helt nytt langskaft av karbon – som leveres med livstidsgaranti.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg