fredag 1. juli 2016

Industriell grå jotun

Alt du trenger av bo- og byggevarer. Se hele utvalget i vår nettbutikk! Bestill varer på maxbo. Gode tilbud og kvalitetsprodukter. Finn din nærmeste Maxbo butikk her!


Marine, Protective and Powder Coatings.

DRYGOLIN Pluss Oljemaling - Husmaling med ekstra beskyttelse. Industriell grå – en blåaktig grå tone. Oppleves som kjølig, røff og industriell. Frostet Glass – en grønnaktig grå farge. En lys gråaktig tone med grønne og blå undertoner.


Vanntynnet, løsemiddelfri interiørmaling. Jotun Multicolor Centre. Renk kombinasyonlarının eşleştirilmesi.


Vi bruker informasjonen til å analysere og tilby tilpasset markedsføring i andre kanaler.

En kølig blågrå nuance. Inntil gylne hvite, vil den dra seg grå i tonen, og dernest få de gylne hvite til å fremstå ytterligere gule. Middle East, India and Africa.


Hvilkem farge har du nå på kjøkkenveggene eller skal disse veggene også males ? Har sett litt på Kalkgrå. Hvordan tror du den kunne vært til? De grå møblene og dine gulv blir det også viktig å få med på bildene og i vurderingen. I kalkmaling blir dette en mer industriell og røff farge. De dempede grå og beige nyansene er perfekte til kalkmaling!


LADY Minerals gir vakre, kalkede vegger med unikt fargeuttrykk. De varme, naturlige fargetonene kan både fremstå røffe og industrielle , men også myke og lune. Upplevs som kylig, ruff och industriell. Frostat Glas – en grönaktig grå färg.


En ljus gråaktig ton med gröna och blå undertoner. Hibiscus er klarere og mer intens rød med blått i undertonen, virkelig en energibombe som er tøff til grått. Fremstår kølig, rå og industriel. Vi ønsker deg en varm og hyggelig helg.


Den er varm, men ikke beige. De kalde, industrielle fargene blir fort blå, synes jeg, og beige er vel på vei ut.

Så jeg valgte grå harmoni, og den er nydelig! Kalkgrå og Sober er uslåelig i kombinasjon. Fargen Krydder frå jotun.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg