fredag 7. desember 2018

Lenestol 50 tallet

Hvilken lenestol passer deg best? La livet ditt innrede stua. Få varene levert hjem. Det er enkelt å få varene med hjem. Lån tilhenger hos IKEA.

Vi hjelper deg med montering. Se prisene for montering her. Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter!


Stort utvalg av interiør. Rask og enkel handel på Ellos.

Flott lenestol fra - tallet trengte omtrekk, og ble super fin i en fresh grønnfarge. Fargen er delikat og dus, og akkurat slik jeg ser for meg denne at denne stolen var orginal. Håper eieren får mange fine dager i sin nye, nydelige. I loungestolen Frost ser man virkelig hvor stor påvirkning - tallet har på møbelbildet akkurat nå. Den kule stolen har det riktige stoffet og teksturen, flotte treben og en dus og retro rosafarge.


G: Tekstil utvalget på og tallet var vel ikke like vidt som nå. Dette stoffet går ofte igjen i stoler og sofaer, så det er nok mange av dere som har vokst opp med en slik hjemme eller hos besteforeldre. Stoffet holder seg utrolig godt, tiltross for års bruk! Veldig god å sitte i. Sittehøyden er cm. Hele stolens bredde er på cm.


Stolene er ifra , eller tallet. Ta gjerne kontakt for mer info. Flott, polstret lenestol i imitert skinn. Hvite kanter og knapper. Laget med ftalatfri pvc-stoff som er enkel å vaske av.

Vil du trekke om en lenestol ? Da kan du gi lyd fra deg til meg. Her er en lenestol fra - tallet med armlene i teak og nagler som detaljer i siden og ryggen. Denne vakre - talls stolen fikk litt kjærlighet og nytt møbelstoff. På svensk er denne typen stol kalt “Emmafåtölj”. Den billigste annonsen ligger ute til Kr.


Sjekk ut alle annonser fra hundrevis av. Kjøp og selg nye, brukte, antikke og moderme møbler på Lauritz. Treff andre voksne på møteplassen for oss over år. Vi har frisket opp en gammel favoritt.


Bli med tilbake til - og 60- tallet – en tid der designene fanger et nøkternt uttrykk med mørke tresorter og klassiske linjer. GRATULERA vintage-kolleksjon er en del av feiringen av IKEAs 75-årsdag, og inneholder alt du trenger for å gi hjemmet et moderne retropreg. Utført i teak trukket med stoff, stoffet fremstår noe. Søndager er fine dager til å skive nye blogginnlegg og spesielt når det snør ute :)) Godt å være inne. Legg i handlekurv UTSOLGT.


Lenestol -talls -rosa. Skriv inn din e-post adresse, så sender vi deg en melding så snart produktet. Interesseret i norsk designarv? I dag har jeg funnet frem noen tidligere publiserte blogginnlegg fra kategorien Nostalgi.


I denne kategorien legger jeg ut bilder tatt på -, og 60- tallet , og de er hovedsakelig tatt av min far, men noen også av min mor. Blogginnleggene nedenfor viser bilder fra - tallet. Trykk på bildet for å komme til innlegget. Retro møbler og interiør fra og 60- tallet Vi fokuserer for tiden på all Retro møbler og interiør fra 60- tallet , i blant annet teak, pallisander og eik.


Alt av Skandinavisk design i spesielt fra denne perioden er av interesse når det gjelder både kjøp og salg.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg