torsdag 13. desember 2018

Lindebjerg v1

Lindebjerg v1

The tall cabinet stands proud in your room and display your porcelain beautifully. Vores designs er klassisk og tidløst og forfinet ned til mindste detalje. En kombination, der kendetegner det skandinaviske møbeldesign og varer i generationer. Allti hvitt på insiden. Normalt innen 2-uker.


Lindebjerg v1

Legg særlig merke til detaljene i treets profilering og den innvendige hvite farven, som fremhever de fine ting, du har stilt ut i hyllene. Et elegant, tidsløst uttryk for den nordiske. Download images in High Res Below you can easily pick from our image bank of pack shots and decor-pictures in high resolution.


You are also welcome to download our. Men et kabinett kan brukes til mange andre ting. Dansk design og kvalitet. Skabet har glaslåger og den indvendige hvide farve, vil fremhæve de smukke ting, du har stillet på hylderne. Vskabet har et elegant udtryk og mange anvendelsesmuligheder.


Lindebjerg v1

Et funktionelt møbel med som, som kan bruges i et køkkenen til fine glas og service eller i stuen til bøger og pynt. Alle varianter er hvide indvendig. Vitrineskab i høj kvalitet og flot udført. De harsom mål at kvaliteten er høy, og håndverket er bra.


Derfor har vi valgt å ha skap laget av edle furu. Drop eames Eilersen fritz hansen lindebjerg Naver northernlighting ro silentgliss Sofa Spisebord Spisestol Vitra weba Velkommen til LØWINI Vi prosjekterer, designer og bygger butikker, kontorer, kafeer og restauranter over hele landet. Modell: Selma kamel - Coat väska - Axelväska. Väskan består av ett stort rum där det finns plats för mobil, handväska och andra små föremål.


Lindebjerg v1

Vitrinskåpet ger en vacker inramning åt böcker, konstföremål mm. Formgivare: Mona Henriksen. Småskalig produktion i massivt trä, ytan har vacker ådring. Interiörens färg är vit.


Utförande: svart, anthracite, grå och vit. Der er mange anvendelsesmuligheder for vitrineskabet, man kan bruge det som linnedskab, til husets fine glas, til tallerkner og service i køkkenet, til parfume og smykker på badeværelset, til bøger mm. Modell V: Høytstående stående skap med en dør.


Lindebjerg har et bredt udvalg af vitrineskabe med stor anvendelighed. Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi vil gøre vores bedste for at svare dig indenfor timer. Klassisk og enkelt vitrineskap i Lindebjergs V-serie.


Skapet er laget i solid materiale, og alle skap er malt innvendig hvit. NX-– 8x 8– creator: royaldesign.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg