onsdag 26. desember 2018

Fuktbestandig sponplate vegg

Fuktbestandig sponplate vegg

Med disse er sjansen mindre for ubehagelige overraskelser som sopp og råteskader i veggene. Vår FUKTBESTANDIG sponplate er ment for bruk i fuktige forhol f. Godkjent som plattformgulv og kan monteres før vegger og tak. Fuktbestandig gulv kjennetegnes ved grønn farge.


Gulvsponplaten tåler veldig høy fuktighet og gir dermed en høyere sikkerhetsmargin. Disse monteres i rom hvor det anbefales bruk av fuktbestandige materialer, f. Dette produkter er på klubbtilbud. For å få denne prisen må du melde deg inn i Bygger´n klubben.


Medlemsskap er kostnadsfritt og uforpliktende! Ubehandlet sponplate til vegg. Sponplater til vegg egner seg godt som grunnlag for maling og tapet. Platene kan monteres direkte på tre- og stålstender. Det finnes to forksjellige skjøter, standard fals og kilfals.


Fuktbestandig sponplate vegg

Du setter de enkelt opp selv, med det utstyret du har hjemme i verktøykassen. Når du kjøper Sponplater, kan du være sikker på at du får en god vare til en god pris. Generell informasjon.


Fingradert overflate og med not og fjær som minimaliserer problemene når platene skal males eller tapetseres. Skjøtene gir ingen sprekker, slik at sparkling i de fleste tilfelle er unødvendig, bare en lett sliping av skjøtene for å få bort overskytende limrester skulle være nødvendig. Egner seg godt til grunning og maling. De skal ikke brukes i våte soner, som for eksempel bad.


Det kan tenkes at bevegelsen mellom gulv og vegg blir for stor ved bruk av membran. Vi har oppbrett av gulvbelegget på vegg og det er ingen problem med bevegelse i materialene. Arbor-Hattfjelldal AS.


Med disse platene er sjansen mindre for ubehagelige overraskelser, som sopp og råteskader i veggene. Modul D er beregnet med energisubstitusjon og er nærmere forklart under scenarioer. Alle viktige råmaterialer og all viktig energibruk er inkludert. SPONPLATE TIL SOKLER, SKAP M. Rene sponplater er opplagte til sokler, skap og vegger , eller som en bærende plate under en madrass.


Til skap og hyller brukes melaminbelagte sponplater. Spon og flis fra trebearbeidende industri benyttes i stor utstrekning som råstoff. Det brukes mest vannløselig ureaformaldehyd-lim, men også fuktbestandig lim. Dersom platene kan skjøtes sammen med not og fjær, er det kun nødvendig med vannrette stendere i veggen. Ta høyde for dører og vinduer – kanske er det noe du må sage til?


Har du planer om å male veggen , bør du ikke lime plater som har not og fjær. Vårt byggevarehus ved Eidsvåg i Bergen tilbyr sponplater til gulv og vegg. Anders Trelast AS kan tilby sponplater i standard nominell tykkelse på gulvspon som er 22mm, med not og fjær på alle fire sider. Sponplatene er laget av løvtre og bartre, sammenlimt under høyt trykk.


Fuktbestandig sponplate vegg

Utsenemessig, er det fint. Men det er veldig grovt, og vanskelig å vaske. På en vegg har man jo ikkeså stort behov for å vaske så ofte, men d må jo til en gang i blant.


Mitt råd er vel å legge noe utenpå sponplaten. Hvis man ikke da skal gjøre det billig og lettvint, uten å bry sg så mye om resultatet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg