torsdag 27. desember 2018

Lite rundt bord

Bord til restaurant, hotell og bar. Rimelige priser og rask levering. Bredt sortiment av utemøbler til restaurant, hotell, bar og café. Hva skjuler seg bak trenden? Levering på 3-arbeidsdager.

Vi har bord til stilen, plassen og sofaen din. La livet ditt innrede stua. Stol, bord , inngjerding, sofa og mye mer. Hos Bohus får du et stort utvalg av runde spisebord til hjemmet ditt! Sjekk vårt utvalg og hent i nærmeste butikk.


Hos Fagmøbler finner du et stort utvalg av stuebord. Forskjellige bord komplementerer annet møblement. Et sofabord som passer til din sofa eller sofagruppe er en selvfølge i stuen.

Et praktisk konsollbord gjør at du kan utnytte plassen der det finnes litt ledig veggplass uten å ta for mye av. Rundt bord er spesielt godt egnet for sosiale måltider eller aktiviteter ved bordet. Det som finnes på bordet er lett tilgjengelig for alle rundt og ingen trenger å strekke seg lengre enn til midten.


Et bord frisker opp rommet uansett. Og så får kaffekoppen din et nytt sted å henge. Velg blant ulike fasonger, farger og materialer, her. Mange runde bord har en fot plassert på midten under bordplaten, slik at man unngår bordben som kommer i veien og gjør det ubehagelig å sitte. Dessuten gjør denne typen bord det enklere å få plass til en ekstra gjest rundt bordet.


Velg om du vil ha et rundt eller firkantet spisebord eller kjøkkenbord. Uansett om du vil ha et rundt spisebor et spisebord av eik eller kanskje et spisebord i hvit farge, så finner du garantert en favoritt i vårt brede utvalg. Flotte sofabor hjørnebord og andre bord til stuen. Sofabordet er en viktig del av stuen.


Det er rundt stuebordet familien samles for å se gullrekka på fredagskvelden og det er her du kaster beina opp etter en lang dag på jobb. Her finner du et bredt sortiment av Bord for ulike rom. Vi tar forbehold om at skrivefeil eller tekniske feil i tekst, priser. Nordens største nettbutikk for hjeminnredning.


Shop online til gode priser.

Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Kjøp bord hos Trademax. Alltid lave priser og et stort utvalg!


Det er kanskje bare fire personer som spiser rundt bordet til daglig, men ofte flere i helgene? Da er det praktisk med et spisebord med ileggsplater. I stedet for å velge et bord som er for stort i rommet, og som blir massivt i innredningen, kan du velge et mindre bord med muligheten for uttrekk. Alle Rundt Lite Bord som er godt for familien fra kjøkken er god.


Muligens er mange egen trodde som dette Rundt Lite Bord kjøkken er rett og slett kritisk bygget i stedet for Rundt Lite Bord eller kanskje for en familie rom. Men faktum, kjøkken er viktig del av hus. RUNDT BORD – villafloris. Ta en titt blant spisebor sofabor avlastningsbord og skrivebord for å finne nettopp det bordet som passer til hjemmet ditt. Lite rundt bord med diameter på cm.


Et lite lampebord eller sidebord kan være nyttig på flere steder i hjemmet. Det kan brukes ved siden av sengen eller på et hjemmekontor. Bruksmulighetene for denne typen bord er mange. Det tar liten plass, men har likevel kapasitet til å holde flere gjenstander.


Et lite, rundt bord som er til å åpne. Leter du etter et pent lite bord til din bolig? Vet ikke hva det er brukt til, men kan ha en blomst oppi f. Er et lite speil i lokket.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg