onsdag 26. desember 2018

Høyskap jysk

Stort utvalg garderobeskap hos JYSK. Hos JYSK har vi et stort utvalg garderobeskap og skyvegarderober. Du kan for eksempel velge et enkelt, hvitt klesskap eller en modell med dører, skuffer og speil. Noen garderobesystem har vanlige svingdører, mens andre har skyvedører. Hos JYSK finner du et stort utvalg av fine garderobeskap til gode priser.


Her i HTH-butikken kan du enkelt finne og velge skap til badet, enten du er ute etter et enkelt baderomsskap til håndvasken, høyskap eller overskap. Når du klikker på et produkt, får du informasjon om produktets egenskaper og spesifikasjoner samt veiledning om montering av baderomsskapet. Trenger du ekstra oppbevaringsplass kan et høyskap være løsningen. Rydd unna rotet med et praktisk høyskap til bad. Du kan også plassere kroker på siden av skapet som du for eksempel kan henge håndklær på.


Høyskap med ben og hengende høyskap. Vi har også smarte høyskap som er spesielt laget for å samle skittentøy i. Et høyskap på kjøkkenet er et flott møbel som man bruke til å oppbevare mye forskjellig. Med våre høyskap til kjøkken kan du selv velge både høyde og dybde på høyskapet – det er nemlig mange forskjellige muligheter med et IKEA. Hos BAUHAUS finner du et stort utvalg av høyskap til ditt baderom. Et høyskap er det rette baderomsmøbel til deg som ønsker mye oppbevaringsplass, men som ikke vil bruke mye gulvplass.


Vårt sortiment består av høyskap i forskjellige farger, materialer og flere typer finish. Stilig baderomsskap i klassisk skandinavisk stil med v-faset panel. Tre faste hylleplater, en romslig skuff og ett skap.


Våre høyskap finnes i flere forskjellige bredder og høyder, men har den samme dybde våre underskap, og er derfor kjøkkenets mest romslige skap. Dette gjør høyskap til en ekstra og viktig lagringsplass, hvor du kan gi plass til dine daglige gjenstander eller større ting som for eksempel støvsugeren din. Elegant høyskap med hvitlaminert stamme, vendbar dør, to flyttbare hyller og forkrommet håndtak i stål. Skapet leveres umontert. Spar penger - Finn Nettets Beste Tilbud!


Norges største nettbutikk for salg av fliser, VVS, baderomsmøbler, dusjkabinett, elektro, og gulvvarme. MegaFlis tilbyr alt til baderom til utrolige priser! VikingBad Mie er et flott og romslig høyskap med hyller, heldekkende dør, BLUM dørhengsler med demping og lag fuktbestandig svart eller hvit høyglans lakk. Alle fronter leveres med stilfullt og praktisk integrert grep, og høyskapet er formontert fra fabrikk.


Vi har altså bedt om pris på en løsning som er mest mulig lik den vi skisserer. Men vi tar høyde for at det vil være noe avvik mellom de ulike, ettersom vi ikke. Valg av høyskap har stor betydning for et baderom.


Mindre baderom har lite plass og høyskap skal være minimalistisk samtidig som plassen skal utnyttes godt. Akkurat nå Vinterkampanje med opptil rabatt. De fleste av oss eier nok flere ting enn vi vet hvor vi skal gjøre av. Og da er det veldig fint å ha et praktisk veggskap.


Denne oversikten oppdateres kontinuerlig og er kun en indikasjon på lagerstatus. Ved stor pågang, som i kampanjeperioder, kan utvalgte varer bli utsolgt i løpet av. Se det store online utvalget av Baderomsmøbler hos BAUHAUS.


God kvalitet til lave priser.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg