fredag 7. desember 2018

Faspanel utvendig

Utvendig faspanel er en stående kledning med not og fjær uhøvlet. Utvendig Fas har i generasjoner vært brukt mye langs kysten på Sør- og Østlandet. Sett ditt personlige preg på interiøret ved å male, beise eller lasere i trendy farger.


Kan monteres stående, liggende eller diagonalt.

Innvendig panel brukes som kledning på vegg, i himling og som brystningspanel mm. Slik stiller du forberedt når snøen og holka kommer. Dette gir en v-fuge mellom bordene, som fører til en flott skyggeeffekt. Kledningen produseres med not og fjær.


Mye benyttet i eldre hus, men har fått økt popularitet i nyere tid. Velger du Ultimalt utvendig malt kledning får du en kledning som er ferdig råtebeskyttet, grunnet og. Låvekledning rett, endepløyd.


Vi leverer gran- og furukledning i et bredt spekter av tradisjonelle og trendy profiler og i mange dimensjoner og ulike behandlinger.

Vurder om huset kler stående. Raskt, enkelt og billig. Kle boligen med dobbelfals eller legg kledning uten fals. Vi kan tilby deg alle med en god kvalitet og til rimelige priser. Smal, elegant faspanel med en V-form i skjøtene.


Skift kledning i dag En god og solid bolig skal også ha kledning utvendig av god kvalitet. Hos Maxbo finner du et bredt utvalg av ulike kledningstyper. Utvendig kledning er husets ytterfrakk, som både beskytter og fremhever byggets stil. Glatthøvlet faspanel malmfuru.


Faspanel leveres endepløyd. Profiltegning utvendig. Fasen gir en enkel v-kløft mellom bordene. Spar tid og penger, få et bedre resultat.


VYRK industribehandler alle typer utvendig kledning til hus, hytte og andre bygg. Klikk for større bilde Logg inn for å se pris og lagerstatus. Om oss: Furnes Almenning holder til på Kvilheim, ca.

Kjeldstad Trelast leverer trelast og byggematerialer for alle formål. Vi har eget sagbruk hvor vi produserer trelast med stort sett strandardlengder på meter. Valgkriterier for panel er egen smak, stil og trender for både hus og hytte. Det brukes utvendig og innven­dig som vertikalpanel og inn­­vendig dessuten også som ho­ri­sontalpanel. Skyggepanel skråkant 14x1mm hvitlasert natur furu.


De fleste dimensjoner leveres også i 2. Dobbelfalset utvendig kledning 28° 19x1mm ubehandlet gran.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg