mandag 17. desember 2018

Klistremerker tall

Klistremerker tall

Pris fra 9- Gratis frakt. Ingen minimumsordre - Kjøp nå! Hvit vindusfolie med kort leveringstid og imponerende trykkkvalitet - Hos Konsis Grafisk. Konsis er et trykkeri og kommunikasjonshus som leverer kreative tjenester og produksjon! Klistremerker - Stickers.


Sifre for bruk til organisering av skap, permer etc. Bruk klistremerker med riktig nummer for å merke postkasse m. Forskjellige størrelser og fasonger, fra små prikker og blomster til større firkanter og sirkler. Halvblanke, av papir. Selvklebende bokstaver og tall er en enkel og rask måte å dekorere vinduer.


Uansett om du ønsker navn på din postkasse, inspirerende sitater på veggen eller et skilt på toalettdøren, så er selvklebende bokstaver en perfekt løsning. Anvendelse: Ute og inne. Vi lagerfører selvklebende etiketter med tall og bokstaver i flere størrelser. Se også vårt utvalg av magnetark-, tape- og bånd. Morsomme tall -post-its som kan brukes til alt mulig!


Fortell oss gjerne hvilke morsomme ting du fant på! I mangel på annet så passer de perfekt i hobbyboken. Beregn prisen på din folietekst, og bestill online. Gulvet kan rengjøres med klistremerker på.


Tall klistremerker 0-sort på hvitt. Foliexperten leverer alle typer klistremerker og etiketter med høykvalitets trykk i alle former og leveringsformater. Og du, vi liker ikke spenning, så vi lover å beholde din e-postadresse for oss selv. Egendesignede klistremerker Se hvor enkelt det er å sette logoen din på alt du trenger. Prisene er eksklusiv levering og tilvalg, med mindre annet er oppgitt.


Du får kjøpt klistremerker med tall hos bokhandelen. Da kan du og evt kjøpe en Basarbok som er nummerert (dette gjør du fort i en egen bok, men de er ikke spes dyre) Jeg brukte klistremeke med samme tall både på kort og på gave og så skrev jeg hva og hvem fra i boka, fungerte kjempefint. Når de klistres opp, vil bokstavene og tallene holde seg godt på plass. Dette eliminerer behovet for å overvåke eller vedlikeholde bokstavene og tallene. Kontinuerlig nummerert.


Utskriftsfarge: svart eller full farge. Produksjonstid: dag. Se andre start nummer produkter Bestill før 16:0 vanligvis sendes samme dag.


Klistremerker tall

I Skiltomaten kan du enkelt designe klistremerker helt etter eget ønske. Last opp bilde eller logo og legg til valgfri tekst, i ønsket skrifttype og størrelse. Hvis du vil ha klistremerker med transparent bakgrunn, er det enkelt å velge til det alternativet. Hos oss kan du også bestille kantskårne klistremerker. Vi har i hvert fall besluttet oss for at våre standard- klistremerker med trykk er firkantede, løse klistremerker i enten papir eller plast (vinyl), med mulighet for spesiell overflatebehandling.


Leter du etter noe annet? Skal du ha små stickers utskåret i spesielle former, så bør du se på etiketter. Holder i årevis uten å krympe, falme eller falle av. Bokstaver og tall i selvklebende folie.


For bruk både inne og ute. Sendes over hele landet. Vanlige klistremerker produsert av vinyl fungerer til de aller fleste formål. Dette er vårt mest vanlige produkt, og typisk for kunder som ikke trenger så veldig mange. Merket digitaltrykkes i fullfarge i ønsket størrelse, skjæres i ønsket fasong og leveres på noen få dager.


Vi kan buttons, og produserer det du trenger, når du trenger det. Vær oppmerksom på, at transparente klistremerker kan lages med bare svart tekst - du kan ikke laste opp egen design. Mange av våre kunder bruker dem også til annet enn postkassa.


Klistremerker tall

Det kan være på søppelkassa, døren eller akkurat der du selv synes de skal sitte.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg