fredag 7. desember 2018

Hammershøi servise steintøy

Bestill dine designfavoritter fra Kähler i dag hos oss. Design til rett pris! Finn hammershøi servise. Populære merkevarer til sterkt redusert priser. Velg mellom alle de populære seriene.


Hammershøi servise steintøy

Se hele utvalget og sammenlign priser på ditt servise. Vi hos glassoginterior. Kontakt oss gjerne om du har spørsmål. Vi gjør vårt beste for å hjelpe deg! Legio Nova fra Eva Trio.


Origo Orange fra iittala. Hammershøi fra Kähler. Olo fra Modern House. Argos fra Modern House. Grand Cru Moments Rosendahl.


Dette er en klassisk serie fra Kähler, der hvert år får lov til at pynte i mange forskellige hjem. Her finder du en opsats, der passer ind i langt de fleste boliger, og som både er klassisk, stringent og super elegant. Nå er det barnebarna hans, Bjørn Reidar og Vigdis Mæland som driver butikken. Gjelder ikke allerede nedsatte varer, varer merket med.


Servise serier for Restauranter. Hva skjuler seg bak trenden? Levering på 3-arbeidsdager. Stilrent interiør fra Kähler i vårt omfattende sortiment av innredning.


Hammershøi servise steintøy

Inneholder: Tallerken (cm), dyp tallerken (cm) og asjett (cm). Delene i settet selges også stykkvis. Vask produktet før første gangs bruk. Det vakre bordserviset er løftet en smule fra bordet, slik at porselenet fremstår stabilt med en lett svevende eleganse. De diskrete rillene gir porselenet personlighet og eksklusivitet.


Steintøy hvis ofte brukt til å lage krus og bakervarer retter og kan trygt varmes i mikrobølgeovner. Steintøy er et populært valg for servise fordi det er holdbart og rimeligere enn porselen. Merkant servise i moderne stentøy med flott matt overflate.


Hammershøi servise steintøy

Den skrå fanen på quadro stoneware gir serviset et enkelt og elegant særpreg. Steingods har en porøsitet på omtrent , mens leirgods er på , mens porselen ikke er porøst i det hele tatt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg