onsdag 26. desember 2018

Utebenk gjør det selv

Bestill til deg selv eller gi bort et abonnement - Kjøp nå! Gjør det selv : Hvordan bygge utebenk Slik stiller du forberedt når snøen og holka kommer. SnekkerNiklas viser deg hvordan du enkelt bygger din egen utebenk. Et sete av tre til benken har den fordelen at det føles “lunt” å sitte på, mens med betong kan det føles litt kjøligere.


Du kan enkelt tilføre hagebenken din et eksklusivt utseende ved å lage setet i edeltre som for eksempel mahogni eller teak. Disse tresortene har et naturlig høyt oljeinnhold som gjør at de fint tåler å stå ute. Norges eneste gjør det selv magasin. Proudly created with Wix. Har du lyst på en lampe som ikke alle andre har og som du har laget helt selv ? Og hvis den i tillegg kan lages av restmaterialer du har liggende, er det jo et pluss både for miljøet og lommeboka.


Her viser Snekker Niklas deg hvordan du enkelt lager den tøffeste taklampen i nabolaget. En lang innkjøpsliste er ofte regelen som gjelder når det kommer til gjør det selv -prosjekter. Men denne benken er et unntak.


Utebenk gjør det selv

For denne kan du bygge av kun to forskjellige dimensjoner treverk, og én skruestørrelse. Og alle delene skal stort sett skjæres med vinkelrette snitt, enklere blir det ikke. Selv om benken har flere funksjoner, tar den ikke mer plass enn at den kan passe inn i de fleste hyggekrokene i hagen - både som helt vanlig benk og som solseng - eller med de skrå armlenene vippet opp til to sidebord. Utepeis – gjør det selv.


Her får du oppskriften på en smart utepeis som i tillegg er vedlikeholdsfri. Samtidig er det spennende bygg selv -hagemøbler som passer både nybegynnere og erfarne gjør det selv -ere. Drømmer du om hagemøbler i tre? Hvorfor ikke snekre dem selv ? Med en god kapp- og gjærsag går jobben lett, men du kan også bygge utemøblene med en vanlig håndsag.


Møblene som vi nå viser fremgangsmåten på er stødige og vil holde i mange år, selv med uimpregnerte materialer. Smart og ikke minst noe som ikke alle andre har. Hva er bedre enn å sitte på en benk i hagen som du har laget selv ? Fremgangsmåte på hvordan du bygger utebenk med oppbevaring og lokk til terrassen. Det du trenger er treverk. Sittebenken har lokk, oppbevaringsplass og gjør seg godt på verandaen eller i hagen.


Etter mange søk på nettet var vår mann fortsatt usikker på hvordan en utebenk skulle bygges, så han valgte å lage den etter eget hode. Disse gjør det selv -prosjektene kan gjøre det enda litt koseligere på terrassen eller i hagen din. På det lokale byggvarehuset. Slik lager du en veggbenk som tar liten plass. Derfor har vi sørget for at du når som helst kan ordne det meste selv.


Utebenk gjør det selv

Våre selvbetjeningsløsninger er åpne for deg hele døgnet. Slik har du alltid full oversikt og kontroll over ditt kundeforhold med oss. Inspirert av det utrolig fine været vi har hatt på vestlandet i vår gikk vi i gang med å fikse opp på balkongen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg