onsdag 19. desember 2018

Bilxtra solfilm

Bilxtra solfilm

Finn Beste Pris På Alle Dine Varer. Derfor er det lurt å kjøpe solskjerming til bil. Solskjerming, også kalt solbeskytter eller solfilm , festes enkelt til vinduet - som regel med sugekopper, og gir en dempende effekt på sterk og varm sol. I BilXtra sitt sortiment finner du forskjellige solskjerminger, blant annet flere som er spesielt tilpasset barn som har fine og morsomme.


Hos BilXtra finner du alt du trenger av bildeler på nett. Vi har reservedeler innen eksos, elektrisk anlegg, bremsesystem, olje og filter, lys, varmesystem, viskerutstyr og mye mer - til alle merker og bilmodeller. Du skal være sikker på at du får riktige deler når du handler av oss. BilXtra har et stort utvalg av solbeskyttelse til bil, som har enkel montering. I vårt sortiment får du solskjerming til ethvert bilvindu, enten du behøver et for bakruten eller sidevinduene dine.


Monteres for å minske innsyn og dempe sollys. Gir et stiligere utseende og bedre klima i bilen, Filmen tar bort av UV-strålene, noe som beskytter bilens. SOLFILM MØRK RØGFARVET 50X150.


Bilxtra solfilm

Kan også med fordel anvendes i bakruten ved mørkekjøring da den også forhindrer sjenerende blending fra b. Har vurdert å kjøpe meg en rull på bilxtra og prøve å legge det selv, spørsmålet er om det blir bra? Trenger tips til sotefilm – Bil 26. Solfilm gir god beskyttelse mot innsyn og kan også ha betydning med tanke på innbrudd. Glassplinter bil sittende igjen i filmen og både passasjerer og interiør kan bli spart for flygende glassbiter.


Finn alt du trenger av innvendig tilbehør til bilen din hos BilXtra. Oppgrader bilen din med antisklimatte eller mobilholder for bedre oppbevaring, og la barna slappe av i baksetet uten bekymring med et ekstra bilspeil, setetrekk og solskjerming. Vi har også utstyr for å bedre isolasjon og beskyttelse på bilen din. Solarplexius är ett system för solskydd i bilar och andra fordon.


Jämfört med solfilm är solarplexius betydligt enklare att montera och resultatet blir alltid. Med høykvalitets solfilm fra Solfilmsgruppen på rutene får du straks en mer behagelig og temperert kjøretur. Eller om du vil hindre at noen skal legge merke til det dyre verktøyet, stereoanlegget eller om du bare ønsker litt mer privatliv når du er ute å kjører, så gir solfilm en utmerket beskyttelse mot innsyn i din bil. Prøver nå å legge på solfilm fra biltema, men finner ikke den dekfilmen som liksom skal ligge oppå. Så mitt spørsmål er, har biltema solfilmen ikke et sånt beskyttelseslag?


Gjør det selv løsning på et ellers dyrt produkt. Spar tusenvis på solskjerming. Jeg tenker å kjøpe solfilm fra biltema. Som dere vil dele med meg ? Har dere noen anbefalinger? Kan jeg sette den på selv ? Hvordan gjør jeg det ? Her var det mye arbeid da jeg måtte dra av bit for bit.


Bilxtra solfilm

Etableringstakten holdes oppe og nye varehus, utvidelser og relokasjoner vil komme på rekke og rad i årene som kommer. I tillegg skal populære Biltema Café rulles. Hos Bilxtra Aalborg har du mulighed for at opgradere dit bilstereo med fede forstærkere, subwoofer og højtalere fra Alpine, Rockford Fosgate, DLS og Pioneer.


Vi giver gerne gode råd med på vejen når du skal købe bilstereo, selvfølgelig også i forbindelse med montering.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg