tirsdag 4. desember 2018

Oppbevaring av sko i entre

Oppbevaring av sko i entre

Oppbevaring til lave priser. Kjøp innredning til lave priser. Stort utvalg på nett! Kommode opp til rabatt. Søk Fortere, Bedre og Smartere her!


Oppbevaring av sko i entre

Uansett hvilke sko du ser etter, vil du garantert finne de rette hos Ellos. Blends samlinger representerer en moderne og maskulin stil for deg med en urbane livsstil. Er dere en familie på fire, vil det si hele par sko totalt!


Få oppbevaring av sko vekk fra gulvet og opp på veggen. Noe av det første du bør gjøre, er å planlegge og legge til rette for et godt system. Her viser vi et enkelt, men smart tips for de som har mange fuktige sko og støvler i gangen. I denne gangen har hytteeierne hengt opp skisko og støvler i små kroker. Tipset fikk de fra en kamerat som var lei av å snuble i støvler og sko i gangen, og fant ut at disse fint kan henges under taket, i enkle, små kroker.


Ved kjøp av eller flere sett kan du forstørre hyllen og doble plass til sko. Scroll ned i galleriet og få inspirasjon til pene og plassbesparende løsninger - du får alt fra stilrene skohyller og skap til diamantformet oppbevaring laget av paprør og skohyller laget av en stige. Da er det kanskje ikke så rart at det kan bli litt kaos i gangen. Gå til hovedinnholdet.


Gi sko , nøkler og mynter sin egen plass. I dette galleriet kan du se ulike kombinasjoner av oppbevaring som passer bra i gangen. Sko , sko og flere sko.


Er du også lei av møkkete og illeluktende sko som ligger strødd rundt i entréen? Har du ikke plass til et skoskap er skohyller like genialt og skaper en fast og fin plass til skoene i huset. Med et skoskap kan du skjule skoene helt og få et rent uttrykk i gangen. Fordelen med et skoskap er at hyllene er skreddersydd til oppbevaring av sko , slik at de ikke blir klemt og mister formen sin. Her står de på en hylle i stedet for å ligge i en haug.


Det gjør det enkelt å finne skoene dine i en travel hverdag og du slipper å lete etter to like sko. Slik blir både klær og sko tørt til dagen etter. I bunnen av ikeaskapene er det montert en smulesamler. Den er koblet til husets støvsugeranlegg og suger til seg alt av løv, støv og småsteiner som dras med inn med skoene.


I tillegg til tørkeplass og støvsugerfinesser, rommer skapene alt familien eier av sommer- og vintersko. Meld deg på vårt gratis nyhetsbrev og få de beste tilbudene rett hjem i sofaen. Du får også direkte tilgang til nyheter, inspirasjon og konkurranser. Er det dårlig med gulvplass i gangen, er det lurt å utnytte rommet i høyden.


Mal lamellene med tavlemaling sånn at du kan skrive på dem, og bruk klyper og kroker til å henge opp vesker, paraplyer og post. Mote til rett pris - Shop enkelt online hos Bubbleroom - Mange kjente merker! Jo lettere tilgjengelig skoene er, jo lettere er det også sette dem på plass etter bruk. Langlo har flere forskjellige løsninger for oppbevaring av sko.


Oppbevaring av sko i entre

Klær som ikke får plass, og uendelig med nøkler, paraplyer, bager, sportsutstyr og smårot som aldri finner sin plass. Det er hverdag i veldig mange ganger i norske hjem. Men det finnes heldigvis gode løsninger for å få bedre plass i gangen.


Om du er lei av at støvlettene tar stor plass, eller at smuss fra hverdagsskoene smitter av på penskoene, så har vi enkle løsninger på problemet. Enten om du liker vanlige eller hengende skohyller, skobokser eller skostativ, så finner du det her. Ta vare på skoene dine, selv de du bare drar frem en gang i skuddåret.


Er det sko med stiletthæler, en blanding av joggesko og pensko, fotballstøvler, barnesko osv. Start med å telle og sortere skoene etter type. Med rett skooppbevaring holder du det ryddig og i orden, samtidig som det er lett å finne igjen skoene dine. Har du et system som dekker flere av disse behovene slipper du daglige irritasjoner, når du ikke finner den ene skoen eller når skitne joggesko har smittet over på pensko, sier Egger. Vi har alt fra skohyller og skostativ, til praktiske skoskap som oppbevarer og beskytter skoene dine mot støv og annet.


Hos oss på Trademax finner du smart og effektiv skooppbevaring til en ryddig og innbydende gang. Yttertøy er noe av det som tar mest plass i gangen, så derfor er det viktig å sørge for rikelig med hengeplass til yttertøy for store og små. Her er noen gode råd å forholde seg til når det gjelder oppbevaring i gangen: Jakker og sko.


Her får du interiørinspirasjon og gode råd om blant annet maling-, tapet- og gulvvalg. Men du trenger ikke gi opp selv om kaoset rår. Alt du trenger å vite om oppussing av entreen!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg