søndag 9. desember 2018

Kommode ikea

Kommode ikea

Sjekk ut Kommode Cm Dyp. Finn den perfekte kommode for ditt hjem på IKEA. Vi har kommoder i ulike størrelser, design og farger for alle behov og ønsker. Velkommen innom for en titt!


Nå har jula kommet på IKEA - se utvalget her. Se julegavetipsene våre for store og små. Se alle IKEA Family-tilbud. Her finner du en oversikt over alle tilbudene våre. Book en interiørdesigner.


Få hjelp av en interiørdesigner på nett eller varehus. IKEA - MALM, Kommode skuffer, hvit, Hjemmet ditt skal selvfølgelig være et sikkert sted for hele familien. Derfor følger det med et beslag for å feste kommoden i veggen. Skuffene som er enkle å åpne og lukke har uttrekksstopp. De to skuffene gjør det enkelt å holde orden på tingene dine.


Hyllene bak dørene gir deg enda mer oppbevaringsplass. IKEA - HEMNES, Kommode med skuffer, hvit beis, Hjemmet ditt skal selvfølgelig være et sikkert sted for hele familien. Laget av massivt tre, et slitesterkt og lunt naturmateriale.


En bred kommode gir deg nok av oppbevaringsplass samt plass til lamper eller andre gjenstander du ønsker å ha oppå den. Kanskje trenger du en smal kommode , eller en stor og bred kommode med mye plass. Hos oss kan du finne en flott høy kommode , eller en lav kommode som passer lett inn. Vi har stort utvalg i farger, selv om det vanligste nok er en hvit kommode eller en svart.


Se vareutvalget vårt her. En kommode passer inn hvor som helst i hjemmet – på soverommet, på kjøkkenet, på badet og til og med i garasjen. En kommode er kort sagt en ideell løsning for ryddig og smart oppbevaring i hjemmet.


Hemnes kommode fra IKEA ble lansert for snart ti år siden. IKEA beskriver kommoden på denne måten Denne kommoden har et unikt preg som varer etterhvert som årene går. En tradisjonell stil kombinert med moderne funksjoner som stille, myktgående skuffer. Derfor har vi på Chilli samlet et bredt utvalg av kommoder i forskjellige stiler, materialer og farger.


Kommode ikea

Eller en lang kommode til et større og avlangt rom? En høy, smal kommode er et bra alternativ i rom med begrenset plass, for eksempel som kommoden til gangen. Hos oss finner du kommoder i forskjellige utførelser som passer til de fleste plasser. Om du trenger en stor kommode så kan du velge å bygge på lengden eller på høyden. Det første kommodedesignet er det mest avanserte, derfor guider vi deg steg for steg.


De tre andre stilene er lette å gjennomføre når du først har sett hvordan delene av kommoden ser ut. Hvis de er kommet bort eller mistet, ta kontakt med IKEA for å motta nye gratis. Fra ny til vintage kommode på 1-2-3.


Kommode ikea

Bloggeren bak interiørbloggen For Chic Sake hadde forelsket seg i en svindyr gammelrosa kommode på en eksklusiv interiørbutikk i nabolaget. Men da hun ikke så seg råd til å kjøpe denne, måtte hun være kreativ og lage en egen. BRIS Kommode Bris er en lett og lys serie med et bred utvalg av møbler, til både spisestuen, soverommet, stuen og garderoben. Med Bris kan du skape en fin harmoni mellom de ulike rommene i huset, ved hjelp av stilrene møbler med enkle klassiske linjer. Før du skal kjøpe kommode bør du tenke gjennom hvilken kommode som passer deg og din stil.


En kommode gjør seg godt på barnerommet, eller til småklær som sokker og undertøy. Hos JYSK har vi alltid et stort utvalg billige kommoder. Vi har dagers prisgaranti - Kjøp i butikk eller på JYSK.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg