fredag 28. desember 2018

Isbøtte med lokk

Finn laveste nettpris her. En isbøtte benyttes til å servere isbiter ved siden av drinker eller mineralvann. Ordet isbøtte benyttes også ofte om vinkjølere og champagnekjølere som benyttes til å kjøle ned vin- og champagneflasker.


Klikk her for å se vinkjølere! Sørg for at dine isbiter holder seg kalde med denne fine isbøtten i plast med en overflate som ser ut som børstet aluminium.

Den er laget i holdbar plast og har doble vegger med et lokk som gjør at isbitene holder seg faste lengre. Perfekt til bardisker og fester. ROSENDAHL ISBØTTE I STÅL. Isbøtte Viser produkter. En vakkert utformet isbøtte i Rosendahls serie Grand Cru.


Den skarpskårede klassiske Grand Cru-designen gjør den stilig og elegant. Vi har Nordens største utvalg med lynraske leveringer! Velkommen inn og gjør ett godt kjøp, vi har.

Logg inn med din konto. Hvorfor ikke ha en isbøtte til øl i badstuen, eller en portabel isbøtte til strandfesten? Gi bort noen øl eller en flaske champagne i en isbøtte til verten eller vertinnen, og du vil garantert bli invitert igjen.


Til krepselaget er isbøttene våre like fine å kjøle ned både snaps og kreps. Dunk Liter med lokk AU Hvit. Rundt spann liter inkludert lokk. Lokk for Sikkerhetsspann 15.


Kjøkkenskap og skuffer blir overfylt med elektriske maskiner, ekstra servise og gryter vi kanskje ikke bruker like ofte. Ta en ryddedag og bruk oppbevaringskasser til å rydde bort lite brukt utstyr og plasser de i boden. Og om det er fullt i boden vil plastbokser med lokk beskytte utstyret så det fint kan stå i garasjen. ALL IN ONE, bøtte med lokk.


Bruk den som isbøtte , gavepose, til oppbevaring eller kanskje bærplukking? Denne kan brukes til masse gøy! Betalingsløsninger Betal sikkert med kort eller Vipps.


For bedriftskunder som betaler med faktura, les informasjon. Du bestemmer tekst og skrifttype.

Vakkert utformet Grand Cru- isbøtte fra Rosendahl i høyglansstål og ABS. Maten som hjelper med matten. Leksehjelpen er et gratis tilbud til elever over hele landet, hvor frivillige i Røde Kors hjelper elever med slike regnestykker og andre lekser. Gratis fragt (til fortauskant) på alle vinkjøleskap. Produktnummer: 700RIB76.


NOK 11-NOK 11-Antall. Sontell isbøtte blank. Volum og vekt gjelder. Mumm champagnekjøler solgt. Søk etter isbøtte på Kelkoo.


Sammenlign tilbud på isbøtte fra våre nettbutikker og les brukervurderinger som hjelper deg å velge. På denne måten får kjøleren en blank og skinnende overflate. Kjøleren er utstyrt med aluminium-innsats som sørger for å bevare temperaturen i vinflasken.


Vinkjøleren har en høyde på cm.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg