torsdag 27. desember 2018

Tøfler baby strikk

Hyllene våre er fylt av de råeste produktene fra de hotteste merkevarene. Bestill enkelt og raskt på nett i dag! Nike sko til sporty jenter! Kjøp tøfler hos Outnorth.


Prisløfte, åpent kjøp og kostnadsfritt bytte.

Siste mote til gode priser. Mønstrene spenner fra det tradisjonelt klassiske til der mer elleville, med friske farger og perler. Jeg er en utålmodig og lærevillig hobbystrikker. Prøver innimellom å hekle. Har en sinnsykt tøff Singer symaskin kjøpt på loppis fordi den var så fin og lyseblå.


Har til en hver tid omlag ti påbegynte prosjekt liggende rundt omkring. Fortsett til det gjenstår masker på hver pinne. Velkommen til DROPS Design!

Her finner du mer enn 120. Våre oppskrifter sendes per post. Trenger du inspirasjon til å strikke tøfler ? Disse søte babysokkene tar kort tid å strikke, selv om du ikke har prøvd å strikke sokker før. Du får en detaljert beskrivelse av hvordan du strikker hælen. Strikk lune og myke vinterplagg til barna!


De kan fint strikkes av restegarn du har for hånden, men trenger du å kjøpe garn, holder det med ett nøste. Vårt garn finner du under menyen STRIKK , menypunkt GARN. Tova tøfler til baby og barn.


Garnforslag: mor aase, safir fra spar kjøp, østlandsgarn fra nille, trysil garn fra europris. Garnet finnes både som print versjon og ensfarget. Finn favoritten din og strikk. Vi har alt fra baby og opp til eldre barn. Du har nå masker igjen.


Lekre og varme tovede tøfler. Gjenta med de siste maskene.

Strikket i det herlige Happy Sheep Woolpower garnet. Vær oppmerksom på at angrerett ikke gjelder varer som er laget eller tilpasset etter kundenes spesifikasjoner, som f. Sandviks Eller sagt på en annen måte: Vi hjelper barn og foreldre å utvikle seg sammen. Veldig enkle, men helt supre tøfler. Gode å ha på, og enkle å putte i veska. Topp restegarnprosjekt!


Med bare rette masker er det et kjempefint prosjekt for helt nybegynnere også. Foretrekker du tova tøfler , er detaljer skrevet inn i oppskriften. Noen oppskrifter fortjener å være gratis, for hvem trenger vel ikke en kjappstrikka lue og et par deilige tøfler ? Last ned og kos deg med å strikke disse - de er supre gaver og fine til både han og henne. Oppskriftene er forholdsvis enkle og egner seg godt til nye strikkere.


Garnet jeg har brukt er fra Sandnesgarn, og heter Fritidsgarn. Du trenger 1gram garn.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg