onsdag 5. desember 2018

Hengekøye xxl

Alltid stort utvalg og god service. Se hele utvalget og kjøp online på BAUHAUS. Komfortabel og praktisk. Perfekt for avslapping. Kjøp på nett hos Sparmax. Handle trygt på nett hos oss. Kun Kvalitetsprodukter. Best på kundeservice. Bare de beste prisene. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer.


Drømmer du om å overnatte i en hengekøye ute i naturen? Hos XXL har vi et godt utvalg av solide og kvalitetsrike hengekøyer som passer perfekt til turen din, enten du bare skal ha den med for å slappe av i, eller du skal overnatte i den. Vi har hengekøyer til barn, voksne og ekstra store doble hengekøyer.


For mange av hengekøyene vi fører hos XXL , brukes et system med opphengstau og karabinkroker. Når du har funnet trærne du vil feste hengekøya til, fester du opphengstauene rundt trærne, og fester deretter hengekøyen ved hjelp av karabinkrokene. Pass på at du strekker hengekøya nok ut, så du ikke ender opp med å ligge i bananform.


Hengekøye xxl

Heldekkende insektsnett som passer de fleste hengekøyer. Toveis- glidelåsfunksjon. Nettet er både mygg og knottsikkert Med Hawaii Hammock insektsnett kan du sove komfortabelt uten å bli forstyrret av mygg og andre insekter. Asymmetrisk sydd for bedre komfort. Double Hammock er en komfortabel og allsidig hengekøye med kult design, som passer like godt til hvilepause i hagen som overnattingstur i marka.


Den er lynrask å henge opp og alt du trenger av monteringsutstyr medfølger. De siste årene har salget av hengekøyer eksplodert på XXL. I år har vi tatt inn mer hengekøyer for å møte den enorme etterspørselen, sier XXL -selgeren. Les mer om å dra på tur med hengekøye her.


Hengekøye xxl

Det har tatt helt av. Nyt en god natts søvn i hengekøyen uten å bekymre deg for regnet. Den blir liten og nett når den pakkes ne slik at du enkelt frakter den med deg når du skal ut på tur. Vi fokuserer på å ha stort utvalg, med kids, enkel og dobbel hengekøye. Vi tilbyr hengekøyer fra merkevarer som Hennessy Hammock, Ticket to The Moon, Exped og Amok.


Neste gang du skal på tur under tregrensen - hvorfor ikke droppe teltet og heller pakke med en liten hengekøye og en lett tarp? Noen modeller blir også levert med tarp som beskyttelse mot regn og vind. Fordelene med å sove i hengekøye er mange. XXL Sport og Villmark er Nordens største sportskjede. Vi tilbyr et bredt sortiment av kjente merkevarer på nett og i våre mange varehus.


Hengekøye xxl

Velkommen til en hyggelig. Har du lyst til å prøve å sove i hengekøye ? Les våre tips til valg av hengekøye og hva slags utstyr du må ha med på hengekøyetur. Denne modellen veier kg, har sideinngang med kraftig, dobbel glidelåslukking i myggnettet.


Hennessy Hammock Safari Deluxe Zip XXL er en komplett hengekøye med tarp, myggnett og stropper til oppheng. Dette er den største og kraftigste hengekøyen fra Hennessy. Læs mere om Moon Quilt, Underquilt, isolasjon til hengekøye. Moskito-Traveller Thermo XXL hengekøye Praktisk og superlett hengekøye fra Amazonas med impregnert myggnetting. Amazonas Travel Set Camouflage.


Hengekøye xxl

Ticket To The Moon er testens billigste hengekøye og den kommer best ut i testen med terningkast 5. Hengekøyer NATUREN KALLER! Den er enkel å henge opp og har fine justerings- og strammemuligheter. Den har en smart løsning med en lomme i hengekøya til oppbevaring, og det er den eneste hengekøyen som har medfølgende teltplugger til tarpen. Et gigantisk utvalg av hengekøyer – som er produsert til mange formål. I nettbutikken finner du både særdeles dekorative hengekøyer med border lang siden, og skikkelige familiehengekøyer til mye lek, moro og smil.


Se gjennom vårt utvalg og finn den hengekøyen du alltid har drømt om, og få hengekøyen tilsendt i løpet av noen dager. Men det er ingenting i veien for å bruke hengekøye når det er kjøligere i været. I hengekøya presses soveposen sammen, og med kun tynt hengekøyestoff mellom deg og nattevinden, blir det fort kuldebruer som gjør det utrivelig og kaldt fra undersiden.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg