mandag 24. desember 2018

Røros tweed babyteppe

Se vårt utvalg og kjøp her! Velkommen til Nøstebarn! Stort utvalg i Fisher Price. Reserver på Tweed , Orenburg. Bekreftelsen kommer med en gang. Super pris, det finnes ikke bedre! I 1 ren ny norsk ull. Røros Tweed Babypledd.


Fabrikken har i mange år samarbeidet med ledende norske tekstilkunstnere. Dine data, dine valg. For å gjøre nettsiden vår så bra som mulig, samler vi inn informasjon fra de som besøker oss.


Denne informasjonen bruker vi til å forbedre. Serien er inspirert av tekstilkunst og ull gobeliner, tolket på en moderne måte. Alt innen barneutstyr. Kjente merker som Emmaljunga, Besafe, Maxi Cosi, Voksi og mye mer.


Kvalitet til rett pris. Trygg handel både i butikk og nettbutikk. Her i nettbutikken finner du både Jaquardpleddene og de litt tynnere frynsepleddene.


Noen av pleddene har herlige friske farger, andre er i naturfarger, her er det noe for enhver smak! Vi vil gjerne dele våre beste tips og råd med deg. Meld deg på i dag og få tipsene rett i innboksen din! Pledd Vevd Av Norsk Lamme-Ull.


ULL-PRODUKTER AV YPPERSTE KVALITET! Ull er et miljøvennlig naturprodukt med unike egenskaper. Ull kan absorbere fuktighet uten å miste sin enestående isolasjonsevne. Ull er naturlig flammehemmende og smussavstøtende.


God lufting eller lett risting i tørr snø er som regel nok til å holde pleddet rent. Vår nettbutikk bruker cookies slik at du får en bedre kjøpsopplevelse og vi kan yte deg bedre service. VINN PLEDD IFRA RØROS TWEED Vi trekker ut en heldig vinner på første søndag i advent, desember. Vinneren trekkes blant alle som har likt og delt. Garnpakke babyteppe x 90cm.


Tynt kardegarn som gir utrolig lette, deilige, myke plagg og det er veldig drøyt. Egner seg godt til toving og veving. Tovet lamull til baby er helt unikt. Grått, mønstret ullpledd fra Tom Wood.


Elektronikkprodusenten Norbitech, et datterselskap i Norbit konsernet, leverer bla.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg