tirsdag 18. desember 2018

Bakerovn innendørs

Bakerovn innendørs

Matglad AS har i over år år solgt bake- og pizzaovn til en rekke kjente restauranter og privatpersoner i Norge. Bakerovn , bakeovn, pizzaovn, utekjøkken. Vi leverer byggesett til pizza og bakerovner, over hele landet. Sender til hele Norge. Se alle våre produkter med stort utvalgt på lager.


Vi sender over hele landet eller du kan hente. Har du planer om å restaurere bakerovn eller bygge ny? Skal du bygge ny må du finne ut av hvor stor ovn du trenger og om den skal stå ute eller inne. Vil du ha helårs bakerovn , er det mer praktisk å ha den innendørs. Rundt på bygdene har de brukt vedfyrt bakerovn i generasjoner.


Jeg har tatt runden og besøkt noen av eierne-ildsjelene. Noen har reparert en gammel bakerovn , andre har bygd seg en ny enten innendørs eller ute i det fri. Stedene jeg har besøk er omtalt i boken og de ulike bakerovnene er godt dokumentert med bilder. En bakerovn i stein kan dekke behovet for både baking og oppvarming. De fleste bakerovnene er så godt isolerte at du kan bake flere runder på én fyring.


Det er lurt å definere hva behovet er og bygge deretter. Med en bakerovn finnes det et hav av muligheter. Du kan bruke den til alt fra baking av brød og pizza, til langtidssteking av kjøtt og tørking av urter, druer, plommer, tomater eller sopp. En god bakerovn kan man ifølge bakerovneksperten bruke i tre døgn, og det på kun én fyring.


I kolonnen til høyre finner du tegning med forslag til å bygge bakerovn. Der er det også satt opp en tabell over mulige løsninger ved bruk av våre formater. Ut ifra tegningen kan den enkelte selv finne ut hvor mye en trenger av hvert format til den ønskede størrelse på kammeret. Jeg bor sammen med mann og to jentunger. Vi har høner, hane og katter.


Da jeg startet denne bloggen bodde vi på en gård som vi har restaurert fra bunnen av, og mye av bloggen har handlet om eldhuset som vi flyttet inn på tunet og murte en bakerovn i. Velkommen til Steinovnsbakt. Vi tilbyr vedfyrte, italienske pizzaovner og bakeovner til utendørs og innendørs bruk. Du kan fritt velge mellom bakerovner for plassering innendørs eller utendørs.


Jeg har lenge hatt lyst på bakerovn og ser at ferdige ovner er utrolig dyre, så her må det bli egeninnsats. Planen har endra seg fra utendørs bakerovn til å bygge ei kosebu på mpå boligtomta mi. Er kun på brainstormingstadiet enda, men ser for meg ei kosebu med mange funksjoner når det gjelder ild og ved. Hovedpoenget er bakerovn.


Bakerovn innendørs

Press ikke inn mot sandformen, press nedover mot leira i veggen. La kuppelen stå til tørk et døgn før du. Steinovnsbakt er dedikert til vedfyrte bakeovner og pizzaovner for utendørs og innendørs bruk. Høsten byr på anledning til å kose seg innendørs med en bok foran peisen.


I dag kom jeg over contura 26K som man kan få med bakerovn. Jeg skal avlegge rapport når de første bollene forhåpentligvis blir stekt i den.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg