mandag 17. desember 2018

Ytterdør sveitserstil

Ytterdør sveitserstil

Byggmakker kan dører. Dobbel ytterdør med overlys. Ytterdører og andre dører får du hos oss. Mørk ytterdør med xsprosse og sidefelt. Spesialdør med to sidefløyer.


Ytterdør sveitserstil

Inngangsdør i sveitserstil. Mye kan gjøres med den døra du har. Når du skal bestemme deg for hva du skal gjøre med den gamle døra, må verdien på den du har tas med i betraktning. Norsk produsent av ytterdører med høy kvalitet, store muligheter for individuell tilpasning og kort leveringstid.


Sveitserstil er en stilart som var fremherskende i nordeuropeisk trearkitektur fra ca. Den desiderte vanligste vindustypen i sveitser hus er fags eller fags vindu, kalt krysspostvindu. Det finnes mange varianter av denne typen, de kan ha andre oppdelinger, dekorasjoner, sprosser og buer.


Ytterdør sveitserstil

Din ytterdør og entreen angir tonen for hjemmet ditt. Et pent og stilfullt side eller overlys gir førsteinntrykket en ekstra dimensjon og gir entreen større romfølelse. Entreen får en luftigere og vennligere atmosfære, med sollys på dagen og et varmt skinn på kvelden.


Velg mellom en rekke forskjellige farger, glass og former. Som Norges største dør- og vindussenter har vi et stort utvalg av ytterdører. Mange har vi på lager, resten bestiller eller spesialproduserer vi. En ytterdør skal ikke bare være pen å se på, den skal også tåle mye. Alle ytterdører fra Gilje er vanntette og kan monteres uten overbygg.


Velger du dekorlaminat som overflate får du en dør som kan stå i solsteiken år etter år uten å falme. I dag forbinder mange sveitserstil med hvite hus, mens opprinnelig har husene vært malt i flere farger. Utskjæringer, dekor og andre detaljer som vindusomramminger ble holdt i en mørkere farge enn veggflaten, noe som gjorde fasadene levende og spennende. På fabrikken har vi et utstillingrom hvor du kan se et utvalg av våre produkter.


Ta gjerne kontakt om du vil komme på besøk og få informasjon om hvilke. På dette nettstedet brukes det informasjonskapsler for at du skal få en best mulig opplevelse. Hvis du godtar bruken av disse, klikker du ganske enkelt her for å. Innholdet er beskyttet etter åndsverkloven. Regelmessig, systematisk eller kontinuerlig innhenting, lagring, indeksering, distribusjon og all annen form for bruk av. Kvistfri laminert furu.


Ytterdør sveitserstil

Raskt, enkelt og billig. Du vil finne et variert utvalg dører i forskjellige prisklasser her hos oss. Vi tilbyr hele dører og ytterdør med vindu. Alle er merket med U-verdi, som forteller hvor godt døren isolerer. Jeg ble satt på et sveitserhus som det første jeg fikk ansvar for da jeg var blitt svenn, og har i grunnen hatt lyst til å jobbe med dette hele tida, sier han.


Dette er håndverk, ikke fabrikkproduksjon. Vi er i dag en attføringsbedrift med omlag ansatte, og ca. Vår visjon er: Døråpneren til arbeid.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg