tirsdag 18. desember 2018

Frisør tromsø

Ta gjerne kontakt på telefon eller kom innom vår vakre salong for en hyggelig samtale! Finn Frisør Tromsø Anbefalinger. Let us be your guide in Tromsø. Breathtaking Arctic Adventures! Våre frisører er en blanding av godt erfarne frisører og juniorfrisører.


Vår parykkavdeling som er skjermet fra resten av salongen har til enhver tid inne et bredt utvalg av parykker med god kvalitet.

Om salongen Lycke Frisør består av et team på fem kreative og yrkesstolte frisører. Salongen ligger sentralt til i Tromsø sentrum. Vi setter kvalitet og god service høyt, og synes det er en selvfølge at du som kunde skal føle deg fantastisk når du går ut fra oss.


Vi har store flotte moderne lokaler som er lett tilgjengelig og med fri parkering rett utenfor. Frisørene er faglig dyktige og med mange års erfaring ,vi er alltid oppdatert på nye trender og frisørene kurses jevnlig. Dame og herresalong med både drop-in og timebestilling. Sommeråpent i juli og august.


Nam ut libero id tortor pulvinar vehicula.

Vivamus pellentesque nunc quis ante dapibus, ut rhoncus nibh fringilla. Nullam lacus quam, gravida eu nisi. I løpet av min praksistid trenger jeg trening for å utvikle meg til å bli en erfaren og dyktig frisør.


Alt mitt arbeidet blir kvalitetssikret og nøye evaluert av faglig veileder. Naturlig nok bruker jeg noe lengre tid på arbeidet og jeg ønsker derfor å gi deg en redusert pris. Klikk deg inn på bestill time og lærling Emilie her i. Det er første gang jeg er hos Celius, og ble kjempefornøyd med en kul kort klipp! Jeg er spesielt fornøyd framme og på sidene - neste gang vil jeg ha endre litt bak. Utvikling, Webdesign, Domene og Hosting.


Goshamei er din frisør i Tromsø sentrum. Vi er en fargerik og utradisjonell frisørsalong som utfører alle typer klipp, fargedesign, styling og make-up. Vi er kreative å jobber med det meste innen hår. Vi er en kul å kreativ salong med lidenskap for faget i Tromsø sentrum, nærmere Sørbyen.


Velkommen til Frost Frisør Frost ble etablert 10. Hos oss blir du tatt godt vare på, vi gir faglig kvalitet i en god å avslappende atmosfære. Drømmer du om å bli frisør ? Norsk Frisørskole tilbyr en solid grunnopplæringen i frisørfaget.

Vi har rullerende opptak med skolestart ganger i året: januar og august. I Sayso ser vi på håret som ditt viktigste assessoar og vi har ekspertisen på behandlinger og produkter som gjør det mulig for deg å være fin på håret hele året, også mellom frisørbesøkene! Du finner våre dyktige frisører i salonger over hele Norge. Elle Stylista frisør og Hamelten star bryn stylist Tromsø.


Vi gir rabatt på brynstyling og på klipp og farge på mandager til alle studenter. Klippotequet by Curly er ett drop in konsept til en gunstig lav pris og til effektive min. Her dropper du innom til første frisør ledig og betaler alltid 29- uansett dame eller mann- barn eller pensjonist. Et av verdens største utelivs-brands til Tromsø iTromsø erfarer: Nytt gigantutested etableres på Havneterminalen.


De er sparsomme med informasjonen, men svært mye peker i retning av at det største lokalet på Havneterminalen om kort tid vil bli tatt over av Hard Rock Café. Totalbeløpet kan deles opp og man kan handle i flere butikker med samme kort. Saldo på kortet kan man lese av i gavekortautomaten på K1.


Elektroniske gavekort er.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg