onsdag 12. desember 2018

Innramming oslo billig

Hvor mange skipsvrak ble funnet under arbeidet med Barcode i Oslo ? Hvilken familie som deler navnet sitt med en ost eide i sin tid både Bogstad Gård og det tilhørende vannet? Svarene finner du i wallstories sitt nettgalleri. Bruker du koden innramming oslo når du handler får du avslag på kjøpene dine.


Ta en titt på smakebiter av. Rammeverksted leverer også speil. Speilene lages til størrelsen du ønsker og rammen kan du velge blant hundrevis. Stig Strømme har jobbet som rammemaker siden han begynte med innramming i. Vi har passepartout skjærer i butikken og kan kutte til mens du venter.


Verkstedet har god kapasitet og et bredt utvalg av rammelister og glass i høy kvalitet. Vi utfører innramming i beste kvalitet. Vi har eget rammeverksted og egen rammemaker som utfører innramming basert på lang erfaring og høy kunnskap. Det krever et estetisk blikk, solid materialkjennskap og stor presisjon å montere den rammen, som får fram det beste i favorittbildet ditt. Ved bestilling må du bare oppgi ditt medlemsnavn på forumet for å få tilgang til rabatten.


Kunstveggen har valgt ut den rammemakeren i hver by som vi mener tilbyr best mulig innramming til riktig pris. Vi har rask levering og lave priser og rabatt for obosmedlemmer på all innramming. Stort utvalg av rammelister, kun syrenøytrale materialer. Moderne rammer til dine bilder. Kom innom for å se vårt utvalg!


Kjapt og lekende lett å booke med. Bestill nå og betal ved utsjekking. Super bilferie i Oslo med halvpensjon. Book ditt opphold i dag og spar penger - Se våre tilbud her! INNRAMMING TIL KUNSTNERE OG UTSTILLINGER Med Norges største rammeverksted har vi stor og god kapasitet til alle typer oppdrag innen innramming.


Vi kan jobbe raskt og godt på korte frister, såvel som lange frister. Har du rammet inn hos oss og bildene skal til utstilling tilbyr vi pakking og sending av dine bilder. Ta kontakt for tilbud. Det personlige møtet med kunden er alltid i fokus, vi strekker oss langt, og gir det lille ekstra.


Vi har stor kapasitet, og kan levere innenfor knappe frister når det er nødvendig. Vi kan hente og levere innenfor Oslo -regionen. Kom gjerne innom vårt rammeverksted i Østre Aker vei 24b, eller kontakt oss for et hyggelig tilbud. Innramming , billig i Oslo , anvefalinger? Noen som har en anbefaling for et sted som rammer inn i Oslo , billig og med en hvit kant selvfølgelig.


Anerkjent rammeverksted i Oslo med rimelige priser og god service på innramming. Se vår nettside og kontakt oss for en god avtale på innramming oslo. Godt utvalg av norsk grafikk og rabatt på hver fjerde innramming på ellers gode priser.


Mange størrelser å velge i. Svarte rammer, brune rammer, gullrammer, sølvrammer, hvite rammer. Galleri og innrammingsbutikk på Sagene og St. Hos oss får du velge blant et bredt utvalg rammeprofiler i forskjellige farger, materialer og utformelser. Vi har rammemakere med lang erfaring innen faget, en moderne maskinpark og all innramming vi utfører blir gjort på en profesjonell måte. Direkte import sikrer deg de beste prisene.


OBOS-rabatt ved framvisning av medlemskort. Et stort utvalg rammelist.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg