onsdag 7. november 2018

Utendørs høyttalere best i test

Utendørs høytalere fra Danmusikk. Stort utvalg og alltid gode priser! Klær, sko, ryggsekker og mye mer. Bredt utvalg og rask levering! Det finnes utrolig mange trådløse høyttalere og lydplanker som gir deg mulighet til å strømme musikk fra mobiltelefonen eller PCen din, men hvilken er egentlig best i test ?

Bærbare høyttalere har blitt svært populære de siste årene. Med trådløs lyd kan du ta med deg musikken i parken, på stranda eller på reise. Du bruker mobilen til å spille av og flere av høyttalerne er til og med vanntette! I denne Bluetooth høyttalertesten ser vi nærmere på de beste Bluetooth- høyttalere på markedet akkurat nå. De er svært populære, og blant de yngre generasjonene er det tradisjonelle stereoanlegget på vei til å bli erstattet av “anlegg” med smarttelefonen som kjerne og Bluetooth- høyttalere som lydkilde.


Til sammenligning er volumnivået i Norge for innendørs og utendørs konserter regulert til dB over tre timer, og maksimalt støynivå på 1dB Fast, og 1dB peak. Så skal du på fest, er det flere høyttalere i testen som virkelig kan gi deg festival-lyd for pengene. Du kan lese mer om krav til støynivå på Arbeidstilsynets nettside.

Ofte er høyttalere av denne typen også sprutsikre – og noen kan til og med senkes i vann. Det gjør at du kan ha dem med deg utendørs , selv om det skulle sprute vann på dem fra bassenget. IP-klassene er strukturert slik at det første sifferet indikerer beskyttelsen mot inntrenging, for eksempel av støv, og det andre beskyttelsen mot vann.


Spesielt er de imponert over at høyttaleren spiller hele timer på én enkelt opplading. Det dreier seg helt enkelt om å skaffe høyttalere som tåler å befinne seg nettopp utendørs. Og da snakker vi ikke om å trekke en plastpose over fatterens gamle bokhyllehøyttalere. Dette dreier seg om høyttalere som er konstruert i spesielle materialer, ofte mer eller mindre det motsatte av det man pleier å ville ha innendørs.


Vi ba produsentene om nye modeller av batteridrevne, trådløse høyttalere i liten størrelse. Prisklassen skulle være 1. Vi diskvalifiserte et par modeller, som var for store eller for dyre. Vi bedømte hvor enkle de var å håndtere, og ga dem pluss- eller minuspoeng for finesser og robusthet. Skal du kjøpe høyttalere finnes det utallige varianter på markedet. Test av høyttalere for alle hjem.


Om du skal ha trådløse, til hjemmekinoanlegg, store eller små kommer an på personlige preferanser så vel som lommeboken. I denne testen viser vi deg de beste høyttalerene til under 50. En bluetooth-høyttaler kommer godt med på picnic, på stranda eller på alle andre slags eventyr utendørs , og de beste bluetooth-høyttalerne låter nesten like bra som en hvilken som helst stuehøyttaler.

I dag er det høyttalere for sistnevnte vi skal se på. Vi har plukket med oss tre virkelig voksne Bluetooth- høyttalere fra Sony, Marshall og Monster til denne testen. Sistnevnte har innebygde batterier, men gitt størrelsen er nok alle tre aller best egnet for en fast plass i hjemmet.


I og med at dette er små høyttalere , bør man også være klar over lydstyrken disse småttingene klarer å produsere. Vil du ha muligheten til å skape skikkelig stemning under hagefesten, er ikke disse høyttalerne de beste kandidatene. Da bør du kanskje se mot vår test av noen større alternativer. Her må du se og søke etter høyttalere ute. Outdoor Speaker godt.


Det finnes også høyttalere utendørs tester eller høyttalere utendørs sammenligninger. Den gir deg den beste videokvaliteten og programvaren, samt de rike mulighetene for bevegelses- og lyddeteksjon. Dette kameraet er ikke vanntett, så den kan ikke settes opp utendørs.


Her får du noen konkrete uavhengige råd som kan hjelpe deg i prosessen med å velge et jacuzzi som passer for deg. Best i test eller ikke – det kan være vanskelig å velge riktig jacuzzi. Du drømmer om et utendørs jacuzzi, og det skjønner vi godt. En herligere opplevelse enn et massasjebad under stjernene en vinterkveld kan knapt tenkes. I denne artikkelen ser vi nærmere på de beste og mest kritikerroste produktene på markedet.


I denne trådløst nett repeater- testen presenterer vi produktene først, og gir deretter noen tips til hvordan du kan forbedre nettinstalleringen. Nederst i artikkelen gjennomgår vi kildene vi har brukt i vurderingene. De fleste skrivere er trådløse, letter som om du skriver ut fra stasjonære eller bærbare datamaskiner.


Det er rimelig og veldig god på mye.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg