torsdag 1. november 2018

Strikket puff

Strikket puff

La livet ditt innrede stua. Bli inspirert og finn møbler som passer deg her. Få varene levert hjem. Det er enkelt å få varene med hjem. Lån tilhenger hos IKEA. Vi hjelper deg med montering.


Strikket puff

Se prisene for montering her. Stort utvalg - Rett pris - Mote på nett - Kjøp designer klær - Zoovillage! Rask og enkel handel på Ellos. Jeg har lenge hatt lyst til å lage en puff , men jeg klarte aldri å finne det perfekte nøstet til å lage den.


Men så så jeg på bloggen til Miriam at hun hadde kjøpt sitt på Karmin i Kristiansan og da måtte jeg innom der en tur i påskeferien. Garnet heter Trapilho og er resirkulering av overskuddstoffer fra fabrikker som syr klær. Et enkelt og raskt nybegynnerprosjekt. Legg opp m på liten rundpinne med bunnfargen og strikk omg vrangbor rett og vrang.


Strikk en omg glattstrikk. Med en puff som fotskammel blir det ekstra avslappende å lene seg tilbake i godstolen eller sofaen. En puff kan tilføre rommet det lille ekstra. Sittepuffer kan også være en god løsning hvis du ønsker ekstra sitteplasser. Vi elsker multifunksjonelle møbler.


Denne siden ble sist oppdatert , og inneholder oppskrifter. Her finner du lenker til strikkeoppskrifter på ting til huset. La deg inspirere av vårt store utvalg puffer og skamler under. Legg bena høyt på en puff med oppbevaring.


Strikket puff

Hva er bedre enn å slå to fluer i én smekk og kombinere estetisk og praktisk design? Med en puff med oppbevaring har du alltid de viktigste tingene for hånden, eller føttene for den saks skyld. Samtidig skaper du en tøff stemning preget av hjemlig luksus. Vi har også fotskamler med oppbevaringsmuligheter som du kan gjemme bort leker, strikketøyet eller andre ting du ønsker å skjule når det ikke er i bruk.


Innstilling for informasjonskapsler. Puff i stoff eller skinn. Nettstedet spør om du godtar informasjonskapsler for at nettsiden skal lastes og.


Strikket puff

Fell maske for minste størrelse (= masker), legg ut maske for største størrelse (=1masker). Trykk på Esc knappen og vinduet vil lukkes. De siste ukene har vi oppfordet -nillekundene om å ta med seg kamera når de har vært innom en -nillebutikk, slik at de kunne dele med oss og.


Enklere blir det ikke! Du kan velge to like tråder eller to forskjellige - kanskje den ene håndfarget og den andre ensfarget. Jeg har strikket med to tråder håndfarget garn og da ligner genserens overflate en vakker akvarell. Denne tøffe puffen kan sette prikken over i’en og kan brukes som fotskammel, sittepute eller til og med et lite bord. Heklede og strikkede tilbehør i leiligheten skaper en varm og lun følelse.


Kom hjem etter en stressende dag, sett deg ned og sleng bena opp på din myke runde puff med oppbevaring, ta frem snacksen som du har gjemt under pufflokket og nyt et rolig øyeblikk for deg selv. Krakker, bor benker eller puffer. Vi har puff med oppbevaring og puff uten oppbevaring.


Sesongens populære småmøbler er ikke bare praktiske og dekorative, de selges også til en fornuftig pris.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg