tirsdag 27. november 2018

Oppussing tv3

De hjelper oss å huske deg og dine valg her på TV3. Eventyrlig oppussing - Kommer snart på TVog Viafree! Her er hva vi søker etter: Fritidsboliger og andre spesielle bygg (gammel kraftstasjon, brygge, lager, forsvarsbygg, fyr etc) Bygget må ha en unik og litt spesiell beliggenhet, og kan ligge hvor som helst i landet.


Opplev hyttene som er pusset opp i en 3graders eventyrlig visning. Produsert av stormmarketing. Med panoramautsikt til majestetiske Geirangerfjorden skal gutta pusse opp ei gammel og slitt hytte på en setervoll.

Og det er nettopp seterlivet som er tema for. Interiørekspert Halvor Bakke og hans snekkerteam tar deg igjen med til spektakulære omgivelser og gir hytter en sårt tiltrengt ansiktsløftning. Sammen med Ole Rosén-Lystrup, Jørgen Gundersen og Gustav Brustad-Nilsen legger de ut på strabasiøse turer med logistikk- og fraktutfordringer, soving i telt og begrensede sanitetsforhold. Norges mest eksotiske oppussingsprogram er tilbake - mer spektakulært enn noen sinne!


Hyttegeneral Halvor Bakke og hans snekkerteam Ole Rosén-Lystrup og Gustav Brustad Nilsen, har igjen pakket snippsekkene og er klare til å gi deg hakeslepp med gudommelig natur og lekker oppussing. Se programmer fra TV, Viasat og TV samt eksklusive serier gratis på Viafree. Tusenvis av timer med underholdning i form av serier, realityshow. Det er vi selvfølgelig stolte av og her kan du se hvilke produkter som blir brukt i de ulike episodene.


Den gamle bygningen skal moderniseres, men uten å fjerne den gode sjelen og følelsen.

Alt om oppussing på DinSide finner du her. Jotun og LADY er stolt samarbeidspartner. Oppussing på husets premisser.


Første episode var ikke bare eventyrlig, men også eksotisk, da Halvor og teamet hans dro utenlands for første gang. I serien tar interiørekspert Halvor Bakke og hans snekker-team deg med til fjells, sjøs og skogs. Du kan streame populære serier og hele sesonger med mulighet til å last ned til mobil og. TV er Norges beste nettsted for nyheter, sport, underholdning, vær, tv-guide og video.


Byggfagelever hjalp TV-Bakke til å lage landemerke: – Kommer aldri til å toppe dette! Tv-oversikt for TVfredag. Det blir et landemerke, lover Bakke.


De fire industrispionene Beaupre, Alice, Jernigan og Unger stjeler en topphemmelig mikrochip. Eierne ville få mer ut av lokalet – og mer fikk de. På medlemsmøtet i turlaget mandag 11. Dette er tredje gang interiørekspert Halvor Bakke tar med seg sitt snekkerteam inn i skogen og opp på fjellet for å pusse opp norske hytter.


Derimot pusser TVopp med harmoniske farger som står til hverandre uten å kvele hverandre. Jeg synes selvfølgelig ikke ALT de gjør er fint, jeg liker f. Men generelt vil jeg si at dette programmet har flere fine rom og bruker farger og materialer fra dette årtusen. Med nye kjøkkenvegger på plass, måtte også de øvrige flatene oppgraderes.


Gangen utenfor ble malt i de samme fargene slik at det ble en harmonisk helhet.

Vi var så heldig at TVvar ute etter oppussingsobjekt med en fantasisk beliggenhet. Total oppussing er et TV-program fra. Blant annet ei hytte på fjellet, sier Steinar Furnes.


Det var etter å ha hørt om hytta med den enestående utsikten at produksjonsselskapet til TVkom på befaring, ifølge Furnes.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg