mandag 5. november 2018

Hammershøi krus

Hammershøi krus

Populære merkevarer til sterkt redusert priser. Kule krus for de kresne. Kjøp dem på Norges gadgetmekka! Overlegen kundeservice, lynrask levering og et mekka for inspirasjon. Dette elegante kruset i klassisk, elegant indigo farge passer perfekt på ethvert veldekket bord.


Bruk det fine kruset som kaffekrus eller som kopp til aromatisk varm te på en kald dag. Vanlig pris: kr 1900. Hammershøi krus , indigo 19NOK. Special Price kr 1615.


I vår nettbutikk og i våre butikker finner du kopper og krus i mange størrelser og fra kjente leverandører. Kaffeglass, teglass og tekrusBestill online eller. Produktene kan få riper i kontakt med bestikk.


Hammershøi krus

Kähler hammershøi krus 33cl indigo. Se vores store udvalg, og find dit favorit stel her. Les tester og omtaler før du kjøper. Et julekrus er en flott gave – både til dine kjære og til deg selv. De yndige og klassiske dekorasjonene skaper en både moderne og tradisjonell stil på samme tid.


Koppen har en nydelig overflate av glasert keramikk og finnes i flere farger. Det fine kruset finnes også i fire andre vakre nyanser: klassisk hvit, moderne marmorgrå, dus himmelblå og fargerik korallrød. Tilføy til gaveliste. Designer: Hans-Christian Bauer Levering: 1. Dette kruset er i fargen hvitt, og rommer cl.


Hammershøi krus

Du godtar dette ved å benytte sidene våre. Julekruset får nytt design hvert år og årets motiv er ikke det det samme som på fjorårets krus. Royal Copenhagen Sort Riflet termokopp, cl 44NOK. Med en moderne tilgang er der referencer til den traditionelle jul og de kendetegn og farver vi forbinder med højtiden såsom julehjerter, trompeten og julekugler. Her får du oversikt over best pris på krus , tallerkener, skåler og serveringsdeler.


Det vakre kruset er multifunksjonelt og kan brukes til litt av hvert. Vi tilbyr kvalitetsvarer for enhver anledning. Kjøkkenutstyr, gaver, interiør, bestikk, serviser, vinglass, barustyr m. Opptjen i form av bonuspoeng på alle.


Krus til varme drikker. Størrelse: Ø15xHcm. Det fine krus findes også i fire andre skønne nuancer: klassisk hvi moderne marmorgrå, skøn himmelblå og farverig koral. Vi hos glassoginterior.


Kontakt oss gjerne om du har spørsmål. Vi gjør vårt beste for å hjelpe deg!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg