fredag 16. november 2018

Silikatmaling fargekart

Byggprodukter for nordisk klima. Se vårt store utvalg av produkter. Vi har ulike gjennomfargede sluttpusser i et bredt fargespekter, og flere av disse er pumpbare. Silikatmaling har høy motstand mot smuss og algevekst (avhengig av struktur).


Tilfredsstiller krav til silikatmaling iht.

Weber standard fargekart. En-komponent ekte silikatmaling for inn- og utvendig bruk. Lett å påføre og liten fare for sopp og algevekster. Få forslag til vakre farger og gode malingprodukter når du skal male inne, male møbler, male huset.


Nytt fargekart med farger som passer på vegg sammen med dine personlige interiørdetaljer, på lister og dørkarmer samt nye bruktfunn. Se fargekolleksjonen. Hvis du skal male med silikatmaling , anbefaler vi å grunne med Facade Silikat Primer.


Heftegenskapene mot mineralske underlag som puss og betong er meget gode.

Påfør egnet maling – mal gjerne et større område om gangen så du unngår forskjeller i malingen. KEIM Scandinavia er specialist i mineralske farver. En gulaktig grå tone. Oppleves som en helt lys, nesten hvitaktig grå tone utendørs. Den er diskret, gyllen og lun.


STS AS sine malingsfjernere er velkjent for sine gode egenskaper for fjerning av maling på alle typer underlag. Her finner du en oversikt og beskrivelse på disse. Prøv den gjerne sammen med de nye dempede beigetonene.


Vi fargelegger Norge, og tilbyr hjemmebesøk av interiørkonsulent. Flader påført weber silikatmaling er tillige vandafvisende. Dette betyder, at weber silikatmaling faktisk ikke kan afskalle, medmindre. Spesielt godt egnet på. Helse, miljø og sikkerhetsinformasjon om WEBER.


Din forespørsel er sendt. Fiberpuss, KC-basert puss og betong. Fargekart vakre og varige farger.

Kan også benyttes på underlag som er tidligere malt med ren. Jeg godtar at AkzoNobel behandler mine personlige opplysninger, inkludert behandling foretatt av andre selskaper AkzoNobel-konsernet samt enheter som opptrer på. Jotun OPTIMAL er tilpasset det norske klimaet og er tilsatt effektive midler mot svertesopp. Jotun OPTIMAL gir langvarlig flott utseende. Bygg og Bevar er et nettsted for deg som bor i - eller jobber med gamle hus.


Bygg og Bevar er et samarbeid mellom Klima. Maling for puss og betong.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg