mandag 26. november 2018

Grå skifer kalkmaling

LADY Minerals kalkmaling tar naturen på alvor, og resultatet blir både matt, mykt og varmt. Fargene vi har valgt er trygge, gode og velkjente nyanser som er vakre på vegg. Teksturen er tidsriktig matt, og danner grunnlaget for et rått, industrielt og tidløst uttrykk. I kalkmaling blir dette en mer industriell og røff farge. Kalkmaling er begrep få hadde hørt om for noen år siden.


Grå skifer kalkmaling

Nå har nordmenn trykket de spesielle malingene med en helt særegen overflate til sitt bryst. Dødmatt og livlig er nemlig ikke lenger selvmotsigende! Trendekspertene har lenge varslet at en matt bølge er på vei, i alt fra bilindustri til mote og sminke. Den gir en varm og lun ramme til den koselige sofakroken. Vi leverer dag-til-dag og vi ved hvad vi snakker om.


Lady Minerals i farven Grå Skifer er en fantastisk flot kalkmaling i en fed grå farve. Jeg har grå kalkmaling på to vegger i stua mi. Vi har grå ( grå harmoni) stue med hvite lister (bomull).


Hei Kan du anbefale en matt maling som kan passe til skifergrå kalkmaling ? FRODIG OG MODERNE: Puss opp med kalkmalingen Jotun Green Leaf på dine. De farver, som vi har valgt, er trygge, gode og velkendte nuancer, der er smukke på en væg. En gulaktig grå tone.


Vakker, mørk gråtone som står i perfekt fargeharmoni med mange andre gråtoner. Det er trygge, velkjente LADY-farger som er spesielt utviklet for vegg. Se og bestill fargekartet her. Denne fargen vil så vidt bryte med hvite detaljer, slik at veggen får et slør av grått over seg. Her viser Kresten Malgodt.


Grå skifer kalkmaling

Det er noe med denne upretensiøse skjønnheten, det rustikke, unike og overbevisende som får oss til å senke skuldrene. Opplevelsen av å være tilstede i øyeblikket og la livet gå sin gang er nok hovedgrunnen til at så mange av oss nå slipper naturen inn i hjemmet. Minty Breeze har lenge vært en favoritt hos meg, så delikat og rolig, og nydelig fin. Til disse fargene vil både gulvet, det hvite taket og vinduskarmene, den hudfargede sofaen og de myke grå ull putene passe perfekt. Har valgt en nøytral gråfarge som vil virke ren til de andre fargene i. En kald grå vegg mot en varmgrå sofa, kan plutselig få sofaen til å virke på både gul og skitten i tonen, mens veggen på sin side drar seg blålig og kal forteller fargeeksperten.


Se hele hjemmet hennes her! Bortsett fra kalkmalingen. Dette er en gjennomsiktig maling som sørger for å herde veggen, slik at det ikke gjør noe å få litt vann på den. Husk også at hvis du maler med for eksempel “ Grå skifer ” er den kjempemørk når du tar den på, men når den. Ren og lekker i uttrykket.


Grå skifer kalkmaling

Passer til en mengde andre mer kulørte toner.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg