mandag 12. november 2018

Bilder av konfirmasjonsbord

Hvis pakken ikke kommer frem før jul, får du pengene tilbake! Vi har et stort utvalg design tilpasset livets viktigste øyeblikk. I dag deler jeg bilder fra det siste av fire konfirmasjonsbord jeg har dekket og fotografert for Tilbords.


Dette har vært en morsom jobb i holde på med. Dette bordet er stylet i tema “Pastell”, og fremstår lett og feminint.

Det enkleste å jobbe med er hvite duker, eller veldig lyse duker. Da trenger du ikke å planlegge resten av bordet etter fargen på duken. Det kommer ofte an på hva slags bord du har. Om du har store fine hvite bord holder det ofte med en løper på midten. Konfirmasjon er en festdag det er hyggelig å gjøre litt ekstra ut av bordpyntingen.


Vi gir deg tips til hvordan du kan pynte et vakkert konfirmasjonsbord. Det er høytidsstemt og romantisk med gull som glimrer og vaser som bugner av blomster i ulike rosa nyanser. Her ser du flere bilder av bordet.

Skal du arrangere konfirmasjon, og trenger inspirasjon til borddekking? Her er bilder av festdekkede konfirmasjonsbord , som vi håper kan inspirere deg. På vårt konfirmasjonsbord brukte vi bordbrikker av hamp i en varm rosa nyanse og på tallerkenene lekre linservietter i maken farge. Her er servietten knyttet sammen med en grov snor (som fulgte med servietten) og under snoren er det stukket en liten blomst. Dette er bare én av mange måter man kan kombinere blomster og servietter på.


Bestikksett ”Ida” er fra Åhlens. Mellom asjett og bolle ligger serviett med bilder av ranunkler i ulike rosatoner. Bordkortet er lagt på skrå oppå bollen. Et mørkt, uklart bilde tatt av bordet. Min venninne mfl tok på seg jobben og spraye både sko og glass da de likte mine forslag :) Så jeg kom til lokalet og kunne bare pynte i vei.


Inspirasjon til konfirmasjonsbord. Masse lekre bilder og inspirasjon til. Vi har skrevet litt om bildet og så klart også lagt med link tilbake til deg. Vi nærmer oss vår og i mange hjem nærmer det seg også konfirmasjon. Mange ungdommer ser frem til denne dagen, og ønsker å delta i selve planleggingen.


Her er konfirmasjonsbord i ulike stiler og prisklasser. Med alle i familien samlet rundt bordet til en voksen-middag for konfirmantens skyl er noe som aldri vil bli glemt av hovedpersonen.

Et godt tips for å lykkes med pynt til konfirmasjon er å planlegge god tid i forveien - bli enig om fargevalg, pynt og dekorasjoner og sette opp en liste. Ha masse t-lysholdere oppå aluminiumsfolien med feks en grønn bladgirlander som svinger seg rundt lysene. Jeg har ikke noe bildet av ett slikt bord. Det var en ide som dukket opp nå mens jeg skrev ;-) Det er ikke noe i veien for å dekke ett slikt bord til jenter også. Noen jenter er ikke typisk jentete og liker det røffe og tøffe.


Sizoweb kan brukes som bordløper, både på langs og tvers av bordet. Du kan klippe til den lengden du har behov for. Elegante personaliserte servietter.


Send inn mail for å se et bilde av hvordan designet blir før du kjøper. En av de viktige avgjørelsene man skal ta stilling til, er hvordan festbordet til konfirmanten skal være på den store dagen. Store deler av konfirmasjonsfeiringen foregår rundt bordet – taler holdes, sanger synges, gode samtaler blir tatt, mange vakre bilder blir til og minner blir skapt. HHos Kid har vi alt du trenger innen borddekking.


Stort utvalg av produkter til både til hverdag og fest. Se hele utvalget og kjøp på Kid.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg