onsdag 21. november 2018

Lysholder panduro

Her finner du alt for din skaperlyst. Velkommen inn, gjør et kupp! Med stift både på over- og undersiden. Lysholder til kubbelys, av sort metall. Sett fast holderen f.

Hvis du fortsetter å bruke våre tjenester regner vi med at du godkjenner bruken av cookies. Les mer om cookies og hvordan du kan nekte bruken av disse. Lysestaken er vakker i seg selv, men den kan også være en basis for egen dekorasjon og kreativitet.


Husk å aldri la brennende lys være uten tilsyn. DG305-Jul-Katalog_Trekk til lysholder. Explore List, Yarn, and more! Image result for long stem tea.

Lyslykt fra ikea, julestjerner og potter fra Mester Grønn. Tre perler på en snor, og du får en trendy lysestake for en slikk og ingenting. Eske med div pyntegjenstander bl. Panduro Hobby´s Scrapbooking Designteam – Troll13.


Skap og dekorer med oss hos Panduro. La oss være din inspirasjon i dine prosjekt, du finner alt du behøver innen støping, leire og DIY. Din online Hobbybutikk med alt av hobbyartikler og gratis kreative ideer til hobby. CChobby er en hobbybutikk for både private, institusjoner og engros. Trendhuset er en hobby- og interiørbutikk i Haugesund og på nett.


Husk rabat ved køb af pakker eller flere. Vi fører merkevarer som Bloomingville, Nicolas Vahé, House Doctor, Lea, Miss. For å lage denne lysholderen, trenger du vattkuler og glass. Glasset bør ha ganske rette sider.


Vattkulene har ikke gjennomgående hull, men med syl eller synål er ikke dette noe problem. Tre kulene på en trå eller ståltrå til kulene når én runde rundt glasset. Knyt sammen og tre over.

Lim de fire platene vinkelrett sammen med epoxylim og la limet herde. Kæmpe udvalg af lysholdere og juletræslys finder du her på webshoppen alttiljul. Traditionelle lysholdere med kugle samt unikke lysholdere med kogle og andet. Spray hyssingsnøret i flere tynne lag så det får en hard overflate.


Lakker lyshylsen i ønsket farge. Når alle delene er tørre, limer du lyshylsen fra undersiden ned i hullet på hyssingsnøret. Vi gleder oss til å dele julen med deg!


Nå finner du alt av julepynt, julebelysning, alt til advent og mye mer i våre butikker. BLI MEDLEM I KUNDEKLUBBEN.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg