onsdag 14. november 2018

Innrede avlang stue

Finn nye møbler som passer deg og ditt hjem på IKEA. Få varene levert hjem. Det er enkelt å få varene med hjem. Lån tilhenger hos IKEA. Vi hjelper deg med montering.

Se prisene for montering her. Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter!


I en avlang stue bør du ikke sette møblene mot veggene. Spisestuen bør ligger i nærheten av kjøkkenet. Så lenge lengden tillater det, er det viktig å skape vertikal layout på tvers av rommets lengde. I en kvadratisk stue kan du for eksempel plassere sofagruppen midt i rommet, råder interiørarkitekt MNIL Beba V.

Når man skal innrede en stue er det viktig å finne en personlig flyt i fargevalget på vegger og gulv, og mellom tekstiler og møbler. Ta gjerne utgangspunkt i et maleri du liker å ha på veggen eller en personlige gjenstand som betyr mye for deg, og som du ønsker skal ha en sentral plass i stua. En stue skal dekke flere funksjoner og behov, noe som kan gjøre den utfordrende å innrede. Her er tipsene du kan bruke i ditt eget hjem for å få et vellykket resultat. For å få en optimal stue burde du lage en god plan før du begynner med innkjøp og innredning.


Bo Naturlig gir deg gode råd om hvordan du skal tenke dersom du skal innrede stuen , eller ommøblere den du allerede har. Grunnprinsippene får du her. Det kan virke vanskelig å innrede et avlangt og smalt rom, men det finnes noen triks du kan bruke.


Det gir inntrykk av et større rom. Men velger du mørke vegger og kontrastvegger med for eksempel mønstrede tapet, virker stuen mindre. Et tapet med mønster kan være morsomt og lekkert, men det går fort ut på dato.


Fargebruk: Velg en farge du er komfortabel med. Sammenlign med farger du har i resten av stuen. Mannen min og jeg bor i et gammelt Nordlandshus som vi trives godt i, men den langsmale stua med mye vinduer etc. Vi har funnet en løsning som fungerer tilfredsstillende, men er ikke helt fornøyde.


Vedlagt følger et omriss av planløsningen, men den er frihåndstegnet slik at målene ikke er helt nøyaktig. Etter en årrekke i utlandet hadde familien endelig landet i drømmehuset.

Med seg hadde de massevis av minner og reisesuvenirer - men manglet ideer til møbler og innredning av den store stuen sin. De ønsket seg en stue som både var hyggelig og praktisk, og som både kan brukes til avslapning, gjester og arbeid. Stuen var helt grei, men virket mørk og lite funksjonell.


To vinduer, to dører, en radiator og en peis gjorde at det ble lite plass igjen til noe annet. ETTER: En lysere, mer praktisk og personlig stue. Jeg synes stuen er blitt både lekker og hyggelig. Og fremfor alt personlig.


En L-formet stue er som skapt for å lage avgrensede soner. Plasser sofagruppe, tv- stue eller bibliotek i den korte enden, spisestue i den lange. Rask, enkel, lett å bruke.


Døgnåpen kunderservice. Er tiden inne for fargefornyelse i stuen ? Her er seks punkter du bør tenke gjennom før du velger nye veggfarger. Gjør entreen din til et innbydende rom med funksjonelle løsninger.


Her er et knippe smarte ideer som du raskt kan få til selv. Sofaen har man kanskje hatt i mange år, noe kan man ha fått eller arvet, mens tilbehør som puter og pynt kan være kjøpt senere. Det gjør at det kan være en utfordring å få alt til å passe sammen.


Start derfor med å se på stuen med helt nye øyne. Hvis du har en stor avlang stue , går det jo an å sette opp halv. Bakenfor den andre kortsiden av stuen , er kjøkkenet, med luke inn. Kan noen hjelpe oss med forslag på farger på møbler og tepper, og tips til innredning.


Hei, jeg har en avlang stue , med spisestue på ene siden, og stue. Og det kan være en utfordring å innrede et rom som skal brukes til så mye forskjellig. Ved å dele stua opp i mindre brukssoner for ulike aktiviteter, får du utnyttet det store rommet fullt, samtidig som stua blir mer ryddig og oversiktlig. Her er triksene for å lykkes med å skape klare soner i den store stua. En lun stue , masse tekstiler, lune farger på veggene, flere tydelige soner for aktiviteter, noe å se på, ting å ta på, rause møbler.


Stikkord for hvordan hun vil utforme den nye stuen. Og skyvedør ut til hagen på det feltet av langveggen der det ikke er noe vindu. Definitivt lys inn her.


Den sofa, som du vælger til indretningen af din aflange stue , skal ikke fylde uhensigtsmæssigt i bredde og længde. Husk at der skal være plads til gangarealer i stuen. Et andet tip til indretningen af en aflang stue er at indrette med runde møbler, som et rundt sofabord eller en rund puf.


Det kan være en utfordring å innrede slik at du får plass til alt uten å overmøblere, med begrensede kvadratmeter til rådighet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg