onsdag 7. november 2018

Butinox fargekart 2015

BUTINOX har utviklet maling hvor du bare trenger å bestemme deg for hvilket rom du skal male og i hvilken farge, siden malingen kan brukes både på slettvegg, panel og list, vi kaller det 3-i-1. Prøv fargevelgeren og finn den fargen du liker best. Beisen ble senest kåret til best i test i Hyttemagasinet nr. Den trenger ingen grunning, kun tørt og rent treverk.


Butinox fargekart 2015

Bare naturen selv kan skape den vakre strukturen du finner i overflaten av et kledningsbord. Kvister og årringer danner et levende mønster, variert i det uendelige. Les alt om våre produkter på butinoxfutura.


Langvarig nymalt utseende Halvblank. Med denne spesialmalingen unngår du at dører og vinduer får klebrig limeffekt ved lukking. Beisen har gode penetrerende egenskaper som hindrer fuktopptak og stabiliserer treverket mot oppsprekking. Butinox Husvask Årlig vask av hus og terrasse.


Butinox fargekart 2015

Det blir et trendskifte, ikke i rasende tempo, men i slow-motion, kunngjorde den danske pej-gruppen da de lanserte denne sesongens fargeprognoser for to år siden. Nå er vi midt oppe i det både i mote og interiør. Selv om du ønsker å beholde fargen du har på huset i dag, vil huset få en helt ny fremtoning.


Malingen er enkel å påføre og gir deg et flott rom. På sine reiser rundt i verden samler hun inntrykk og trender som du finner igjen i LADY sine fargekart. En festaften i magiske farger. Scanox Meny Hovedmeny. Da designerne skulle pusse opp sine egne lokaler, ønsket de å utvikle en farge som var unik og passet perfekt til deres stil.


Vi tente umiddelbart på ideen. TRYGGE FARGEVALG SOM VARER La fargekartet hjelpe deg frem til stilrene fargekombinasjoner. SØT FERSKEN med BØLGER. Når du velger farge og produkt fra Jotun, kan du være helt trygg på at. Naturlige farger er mer og mer synlige i trendbildet.


Mer enn et fargekart. I sum er IDENTITY mer enn et fargekart. Det er essensen av omfattende og dyptgående trendundersøkelser, og viser hvordan vårt indre liv kan påvirke og forme våre ytre omgivelser. Opptatt av interiør, fargetrender og oppussing? Her holder vi deg oppdatert på interiørtrender, fargekombinasjoner og fargekart.


Butinox fargekart 2015

I tillegg får du smarte veiledninger til kjapp oppussing av hjemmet ditt. Vår visjon er å gi deg nyttige interiørtips som er enkle å gjennomføre. Vi ønsker å vise hvordan du enkelt kan fornye hjemmet ditt.


Vi har laget flere digitale fargekart for å kunne gi deg enda mer inspirasjon og gode råd enn det du får i de trykte fargekartene du finner i butikkene. I de digitale fargekartene får du også konkrete fargeråd fra Jotuns Fargesjef. Du får gode tips til malejobben, både hvordan du kan gjøre det enklere, bedre og få et enda vakrere.


Alle nyansene kan kombineres med hverandre – enten du velger ton i ton-maling eller kule fargekontraster.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg