onsdag 21. november 2018

Glass og ramme ålesund

Glass og ramme ålesund

Søk Fortere, Bedre og Smartere her! Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Spesialpriser på din overnatting.


Glass og ramme ålesund

Bestill på Agoda, spar opptil ! Vi ønsker deg velkommen til vår butikk i Ålesund sentrum. You name it - we frame it! Hver av oss har noe som skulle vært satt inn i en ramme og fått komme til heder og verdighet på veggen. Vi er profesjonelle i dette faget, og legger vår sjel i detaljene.


Derfor har vi høstet mange priser for arbeidet vårt. Kipervikgata Ålesund. Kunsthandlere og gallerier. Vi leverer glass til ditt kjøkken. Vi har et stort utvalg av rammer.


Glass og ramme ålesund

Vi hjelper deg med å finne riktig ramme. Vi tar store og små oppdrag. Vi er dermed en glassleverandør i Ålesund med lang erfaring og bred kompetanse innen glassfaget. Græsdal Glass AS er Lokalisert i Ålesund som er hoved arbeidsområdet, men jobber også i omkringliggende kommuner.


Græsdal Glass var i starten en tradisjonell glassmester som i hovedsak handlet med enkelt glass og blyglass. De har altså holdt koken i år, noe de skal være veldig stolte av! Græsdal Glass er Lokalisert i Ålesund som er hoved arbeidsområdet, men jobber også i omkringliggende kommuner. Rammet inn mange bilder. Grunnen til at man kan bruke egenkapitalens rentabilitet før skatt som mål er at gir et bilde av utviklingen uavhengig av ekstraordinære poster og skatteendringer.


Glass og ramme ålesund

Gjennom vårt store utvalg, kan vi tilby det meste innen dører og vinduer. Vi gir deg nyttige tips og råd om glassarbeid. Har du spørsmål eller trenger en glassleverandør kontakt oss nå.


Glassmester leverer alt av glass til bygning og interiør, ferdig montert av fagfolk, til konkurransedyktig priser. Vår fagkompetanse - din trygghet. Selskapet har en årlig omsetning på rundt millioner og har medarbeidere. Finn laveste nettpris her.


Med glass - og aluminiums verksted kan vi tilby det meste innenfor glass og aluminium til det profesjonelle, offentlige og det private markedet. Skriv din omtale på minimum 1tegn på feltet ovenfor #128521; 2. Det samme har Bjørn Larsen – som naturfotograf. Men svigerfamilien min har vært gallerister.


Både kona mi og jeg er svært glade i kunst. Glass kan på mange måter gjøre hjemmet ditt mer lyst, luftig og personlig. Faktisk er glass et godt alternativ til mange byggematerialer - man må bare vite hvordan man kan bruke det. Så når du er på jakt etter noe nytt eller skal pusse opp bør du se på hvilke muligheter glass gir. Solide og tette produkter som du slipper å skrape, male eller pusse på.


Hengsler og låser må selvsagt smøres, men resten skal kun vaskes med såpevann, samtidig som du vasker glassa. Dette produktet trekker ikke vann, flasser ikke, gulner ikke, råtner ikke.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg