fredag 9. november 2018

Ampler inne

Med en ampel er det lett å ha vakre, hengende planter både inne og ute. Men faktum, kjøkken er viktig del av et Hus. En ampel oppgraderer stua eller uteplassen i en fei – nå skal planter og blomster henges opp! Her er fine du kan kjøpe eller lage selv.


Hi-Lo Senkbar, flott til ampler , blomsterkrukker, både inne og ute, ved inngangspartier, terrasser, balkonger og paviljonger. Alle ampler har langtidsgjødsel tilsatt langtidsgjødsel. Jeg ønsker meg noen ampler eller hengeplanter til terrassen. I ampler benytter vi oss oftest av vekster som skal yte mye på kort ti. Blomster og grønne planter er hett!


Nytt i trendbildet er pidestaller, klatrestativer og ampler – hvor naturens nydeligste virkelig kommer til sin rett. Vi har et stort utvalg av dekorative potter og krukker som passer alle uteplasser, terrasser eller balkonger. Hengende sommerblomster er vakkert og det passer utmerket å bruke ampler eller hengende potter til dette. Disse kan henges på kroker, i trær, braketter og lignende og skaper et hyggelig og frodig miljø.


Ampler inne

Sommerblomster med slyngende og utbredt vekst egner seg ypperlig til ampler. Med potter og krukker kan du gjøre forandringer og finne nye måter å pynte opp med planter på, både inne og ute. Fransk landstil, industriell, vintage chic, boheme chic, glam og trend i skjønn forening! Garden Living AS et lite staudegartneri som er spesialisert innen stauder, urter, løker og kvalitets hageutstyr. Din e-postadresse vil ikke bli publisert.


Vi gir deg tipsene til hvordan du kan stelle sommerblomster i ampel , så det bugner av blomsterflor. Grønne inneplanter gir et friskt og frodig hjem. Grønne planter er trendy og bidrar til godt innklima. Sjekk ditt lokale Hageland hagesenter for utvalg. Stort utvalg av lamper og belysning i alle mulige farger og stiler.


Finn lamper til soverommet, belysning til stuen, integrerte lys på kjøkkenet og andre rom på. Takkar også for generelle tips om planting i krukker og ampler. Jeg har tenkt å ha Fuchsia i ampler og kasser i sommer.


Planter på gulvet, planter i ampler og planter i taket. Det ble hengt opp ampler fra taket, blomsterkasser på rekkverket og store. Det som er alfa og omega for å lykkes med en ampelplanting er størrelsen på selve ampelen, og jorden som befinner seg inne i potten. Pass ekstra godt på vanningen i etableringsfasen da er blomstene ekstra sårbare for uttørking.


Ampler inne

Det er viktig at det blir vannet godt rett etter plantingen, men pass på at krukken eller balkongkassen har drenering. Hagemøbler, hageredskap, blomster og planter. Ampler gir uterommet et frodig uttrykk. Vi har eget blomsterbinderi som hjelper deg med blomster til merkedager og andre anledninger. Gjør noe ekstra ved inngangspartiet som kan møte deg velkommen hver gang du kommer hjem.


Her finner du krukker, kasser, kurver, ampler og mye mer som hører med. Hvis du leter etter kunstige planter og blomster, så finner du det også. Plantasjen har alt for livet med planter - fra blomster, potteplanter og alt du trenger for å dyrke selv, til jor gjødsel, hage og hagemøbler.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg