fredag 16. november 2018

Bordstabletter kork

Hos Hemtex hittar du bordstabletter i en mängd färger. Runda och rektangulära. I plast, textil eller jute. Köp din bordtablett online i vår webbshop.


Hos hos hittar du bordstabletter i flera olika färger och former!

I vackra textilier och plast! Välj bland snygga och trendiga material som jute, hampa och linne. Matplatstextilier fungerar lite som kläder för bord och stolar och du kan variera dem som du vill. Lägg ut tabletter och löpare för att ge mönster och färg, och stolsdynor för att ge mjukhet som känns. Bordstabletter och underlägg skyddar bordsytan och minskar skramlet från glas och bestick.


Naturmaterial som bordstabletter kork. Välkommen till vår webbshop eller någon av våra butiker. Snygga bordsunderlägg gör det enkelt att få till en snygg dukning både till vardags och till fest.

Hos JYSK hittar du allt från bordstabletter i plast till runda bordstabletter i olika storlekar. Uppdatera dukningen med nya underlägg och bordstabletter. Du köper enkelt snygga underlägg och bordstabletter i vår butik online. Vi erbjuder också fina glasunderlägg för alla tillfällen som gör dukningen komplett. I vårt sortiment hittar du bordstabletter från flera kända varumärken med både klassiska mönster och enfärgade varianter.


Det finns också bordstabletter i kork , sjögräs, silikon och denim som alla ger sin speciella karaktär till bordsdukningen och fungerar också utmärkt bara som inredningsdetalj. Fyll i e-post eller personnummer så skickar vi en inloggningslänk! Om du är medlem men inte har loggat in förut kan du klicka här för att skapa ett inlogg.


Bordsunderlägg, tallriksunderlägg och bordstabletter är olika namn på en och samma sak: ett hårt eller mjukt underlägg som placeras på bordet, under tallrik och bestick. En del rymmer även glaset. Silikon, linne, denim, läder, naturgummi, majsblad.


Har du tabletter av tyg går de utmärkt att tvätta i maskin och tabletter av plast går att spola av i diskhon. För dig som gillar härliga mönster finns det mängder av grymma bordstabletter från bland annat finska Marimekko och svenska Design House Stockholm. Frukost, lunch, mellanmål eller middag - vi har bordstabletter som passar till alla tillfällen! Ibland kan det kännas svårt att ändra något i köket.


Här hittar du bordstabletter i både plast och textil.

Det blir ett så stort projekt, vill du ändra något litet och enkelt i köket, då är bordstabletter det perfekta valet. Hos Formbar hittar du bordstabletter i flera olika färger, former och märken. Några exempel på de märken vi har är Dekohem, William Morris, Storefactory och Carolina Gynning. Piffa upp din dukning med bordstabletter som samtidigt skyddar bordet från repor och spill.


Snyggt och funktionellt, två flugor i en smäll! Det finns förstås en självklar funktion men i våra ögon har den också ett estetiskt värde. Vi erbjuder hållbara och uttrycksfulla inredningsprodukter för hemmet med självklar funktion som väcker positiva känslor.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg