torsdag 22. november 2018

Fremkalle bilder i butikk

Last ned appen og bestill. Hvis pakken ikke kommer frem før jul, får du pengene tilbake! Ta bildet , fremkall bildet – det tar et øyeblikk. Det tar normalt et par dager å fremkalle bilder , men den tiden er nå forbi hos flere av Elkjøps butikker.


Her kan du få printet bildene dine på ekte fotopapir. Inntil videre tilbyr følgende butikker.

Farger og papirkvalitet er det blant det ypperste! Ved Standard kvalitet får du filnavn og dato printet bak på bildene, samt bildene tåler vannsprut! Har du nylig fått eller tatt noen nydelige bilder som absolutt ikke bare bør bli liggende på kameraet eller på din PC? På fotoknudsen kan du fremkalle bilder raskt og enkelt med noen få tastetrykk. Bildefremkalling er altså ikke lenger bare noe som kan gjøres i butikk.


Vi kan fremkalle bilder , forstørrelser, kort til alle anledninger og andre bildeprodukter. Se våre produkter og bestill her. Fremkalle bilder på nett.

Et alternativ er jo nemlig å printe ut fotografiene dine selv på en riktig bra printer, helst blekkprinter, og dermed spare både tid og arbeid i stedet for å sende inn bildene for fotofremkalling til et lab. Men blir det billigere? Nei, som oftest ikke.


Express produkter i Japan Photo butikken ! I alle våre Japan Photo- butikker kan du kjøpe personlige fotogaver til alle anledninger! Du kan velge mellom et stort utvalg av spennende ekspressprodukter! Alt lages i butikken , på bare få minutter – mens du venter!


Enkel fremkalling og overføring. Japan Photo er kjent for høy kvalitet, stort utvalg og lave priser på fotobøker, kameraer og fotoutstyr. Bestill på nett eller besøk oss i butikk.


Hvis jeg skal fremkalle bilder hver for seg så sliter jeg. De overlapper jo hverandre en del så originalbildene kan jo ikke brukes. Er det noen av dere som har erfaring med å fremkalle bilder. Tenker mest på forstørrelse av bilder. Det er heller ikke noe gode alternativ m. Hvilke butikker er best?


Og hvor får man mest for penga? CEWE samarbeider med en lang rekke butikker , som tilbyr deg god og billig fotoservice av ypperste kvalitet.

Du kan bestille direkte på hjemmesidene deres, eller du kan besøke butikken. Fordelen i dag er selvfølgelig at du enkelt kan velge å fremkalle kun de beste bildene. I dag kan du på en enkel måte fremkalle dine bilder direkte på nettet. Du kan enkelt velge hvilke bilder du ønsker å fremkalle , hvor mange kopier du ønskerl, hvor store de skal være og hva slags papir du ønsker bildene fremkallet på. Du slipper å bekymre deg for kronglete teknikk og får i stedet bilder av høy kvalitet.


Har du tatt bildene dine med et digitalkamera bør du velge 10xcm. Så enkelt er det å fremkalle bilder. Om du velger Henting i butikk som leveringsmetode, vil din ordre komme til en våre butikker (som du velger ved bestilling) og hentes ut der. Man betaler ved henting.


Ingen skjulte avgifter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg