tirsdag 13. november 2018

Karlsson på taket

Han bor på taket over en bygård i Stockholm og har en propell på ryggen, slik at han kan fly omkring. Bamse lagar mat i rolig Play Doh lera - Lär dig färger för barn på svenska - Lek och lär för barn - Duration: 10:54. Handling: Når Lillebror føler seg ensom, får han besøk av sin nye venn, en passe tjukk og klok mann i sine beste år som bor i en liten hytte på taket. I det minste er han verdens beste lekekamerat.


Se filmer online på Viaplay. Karlsson , genomkloka, underbare Karlson !

Men er han egentlig ekte? Han har en propell på ryggen som han bruker til å fly inn vinduet til Lillebror. Med de innleder han en hemmelig relasjon som foreldrene ikke tror på.


These adaptations are still celebrated as an integral part of the Russian cartoon industry. Med en propeller på ryggen flyger han runt över Vasastan i Stockholm och landar i sitt eget lilla stökiga hus, på taket till ett vanligt hyreshus, där den alldeles vanliga Lillebror bor med sin alldeles vanliga familj. Det händer ju förstås ibland att nån blir arg på mej och ställer till ett himla liv, när jag förstört. Undra på att alla gillar mej.


Lillebror sitter en dag og tenker på at livet er tomt, trist og ensomt. Plutselig kommer en passe tykk person flyvende inn gjennom vinduet.

Tjukke, blide Karlson dukkar opp med jamne mellomrom for å helsa på heime hjå sjuåringen Lillebror i husværet i Stockholm. I ett alldeles vanligt hus, på en alldeles vanlig gata i stan bor Lillebror. Allra helst vill han ha en egen hund. Han är, enligt sig själv, en vacker, genomklok och lagom tjock man i sina bästa år.


Fyren mener også at verden er til for å kunne gjøre akkurat det man har lyst til uten å tenke på andre og å spise så mye godteri som man bare greier å stappe i seg i løpet av en dag. Karlson på taket - alle historien om Karlson og Lillebror (Innbundet) av forfatter Astrid Lindgren. Se flere bøker fra Astrid Lindgren. Jag är en lagom tjock och genomklok och vacker man i mina bästa år.


Og så kan han trikset med å ikke vise seg for Bitten og kjæresten hennes når de vil være alene i stua. I tillegg er han verdens beste til å kle seg ut og skremme bort uvedkommende gjester. Directed by Vibeke Idsøe. With Börje Ahlstedt, William Svedberg, Pernilla August, Allan Svensson. En dag kommer han flyvende inn til lillebror og de blir gode venner.


Og ikke nok med detm han har en liten propell på ryggen og med den kan han fly i luften. Nå blir Lillebrors dager fylt av lek og eventyr, men da han forteller mamma og pappa om karlsson på taket tror de ikke på ham. Han är en vacker och genomklok och lagom tjock man i sina bästa år, och han bor i en liten, liten stuga som ligger gömd bakom den stora skorstenen. Filmen handlar om en liten pojke, Svante, som kallas för Lillebror, och är ganska ensam.


Dette er kun veiledende basert på erfaringer. Det opplyser familien til nyhetsbyrået TT.

Nygren ble år gammel. Carlsen på Taket AS fra , Hordaland.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg