søndag 18. november 2018

Jke kjøkken noen med erfaringer

Lekker design, nyskapende detaljer og gjennomtestet kvalitet. Gode køkkenløsninger som passer til alle rom og budsjetter. Stilsikkert sortiment som blander dagens trender med tidløse klassikere. Dette kan ikke være tilfeldigheter? Noen andre som har sluppet inn i denne butikken?


Jke kjøkken noen med erfaringer

Jeg har møtt mange kunder utenfor butikken som åpenbart har gjort samme erfaringer som meg i lang tid nå. Ja, som nevnt tidligere i tråden hadde vi JKE - kjøkken i det gamle huset. KJøpte kjøkkenet i 9 flyttet ut for et år siden, veldig fint kjøkken , gode løsninger, god kvalitet og så ut som nytt da vi flyttet. Vi var veldig fornøyde. Så om man finner en forhandler man kan stole på har jeg ingen betenkeligheter med å anbefale JKE.


Når det gjelder kvalitet er JKE like god om ikke bedre enn andre. Men et kjøkken er ikke bare det som blir produsert på fabrikken, det er også de som tegner og de som monterer det. IKEA, Kvik og andre flatpakka møbler anbefales ikke. Du er nå innlogget, men du må aktivere brukeren din med aktiveringslinken som vi sendte til deg før du får publisere tråden. Denne eposten utløper om minutter.


Jke kjøkken noen med erfaringer

Vi har ikea kjøkken og er knallfornøyd! Jeg vurderte aldri noen alternativer. Vi kan jo fornye kjøkkenet sikkert ganger før vi er oppi hva vi måtte betalt for mange andre kjøkken. Jeg kjøpte JKE design kjøkken for år siden. Vi står mellom et HTH kjøkken og et fra JKE -Design.


JKE Design skaper derfor kjøkken som integreres i livet ditt og blir. Her er noen gode grunner til å gå for marmor på kjøkkenet ! Vi sliter sånn med å velge kjøkken til det nye huset vårt, og er det ikke prisen det er noe i veien med , så er leverandøren helt håpløs på service (les: HTH og Kvik). Men nå kom jeg over JKE , og de har jo mye fint til svært så forskjellige priser.


Noen som vil dele av sine erfaringer med JKE ? Det er utrolig billig. Ikeakjøkken er geniale. Ikke egenopplev men vennepar brukte KVIK.


Så utrolig bra gjennomtenkt med alle små detaljer, det er laga for at alle skal kunne få den ultimate løsningeen som passer for sitt. De fraråder alle som spør. Det var et slit med feilleveranser, og et sant helsike å montere. De hadde med seg en person som hadde erfaring fra ca IKEA- kjøkken -monteringer, og han sa også at dette var det verste han noen sinne hadde vært borti. De som tegnet kjøkkenet hadde gjort en feil med måling til innfelt vask, de ordnet opp med noe forsinkelse og monterte den for oss.


Jke kjøkken noen med erfaringer

Lett å montere og gode løsninger. Mye enklere for oss som har lang vei til IKEA. Kjøkkenet ble pent, da. Lekkert kjøkken i røkt eik og hvit med røkt eik ramme og masser av detaljer. Vi gir deg kjøkken i alle prisklasser og i alle stilarter!


JKE kjøkken modell Siena Hvit høyglans med øy i sort beist eik. Drømmekjøkkenet og JKE pga kvaliteten og høy prisgruppe. Hvis den oljes noen ganger i året holder den seg pen. Er man litt slurvete blir det fort merker rundt kum o. Komfyren står for seg selv og der er det fliser rundt. Praktisk å kunne ta kjeler av platen og rett på flisene.


Det inkluderer flere kaffemaskiner, flere kjøleskap og et grillsystem. Kjenner jeg meg rett er det vel ikke lenge før badet lider samme skjebne, og det er noen ting som kan gjøres på toalettet også. Det ble veldig klart da jeg fikk resten av leiligheten renovert. For kjøkkenet sin del var det flere ting som gjorde utslaget.


Det jeg trodde var god plass til å begynne med ble fort fullt. Fikk forsåvidt godt inntrykk av begge to, men vil nok sondere terrenget litt mer før vi bestemmer oss. Hvilke andre kjøkkenleverandører bør vi vurdere?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg