tirsdag 6. november 2018

Grå harmoni kalkmaling

LADY Minerals kalkmaling tar naturen på alvor, og resultatet blir både matt, mykt og varmt. Fargene vi har valgt er trygge, gode og velkjente nyanser som er vakre på vegg. Teksturen er tidsriktig matt, og danner grunnlaget for et rått, industrielt og tidløst uttrykk. En perfekt kulisse for design og håndverk i keramikk og deilige tresorter. I kalkmaling blir dette en mer industriell og røff farge.


Kalkmaling er begrep få hadde hørt om for noen år siden.

Nå har nordmenn trykket de spesielle malingene med en helt særegen overflate til sitt bryst. Dødmatt og livlig er nemlig ikke lenger selvmotsigende! Trendekspertene har lenge varslet at en matt bølge er på vei, i alt fra bilindustri til mote og sminke. En gråaktig hvittone. Fargen kan oppleves ulikt på skjerm og vegg.


De varme, naturlige fargetonene kan både fremstå røffe og industrielle, men også myke. Rustikk Terracotta fungerer til Egghvit og Bomull. Ren og lekker i uttrykket.


Passer til en mengde andre mer kulørte toner.

Denne fargen vil så vidt bryte med hvite detaljer, slik at veggen får et slør av grått over seg. Harmoni Hotel Batami Batam Island. Beste Pris-Garanti - Få opp til. Lady Minerals Grå harmoni er en perfekt grå farve til kalkmaling.


Den giver varme, personlighed og et flot farvespil i rummet. Den changerende maskuline og rå farve egner sig godt til det urbane storbyliv. De fineste fargekombinasjonene til Soft Minerals kalkmaling fra LADY. Du har nettopp funnet den perfekte fargen på verdens fineste kalkmaling , men hvilke farger passer til? Med en levende overflate får du et unikt og personlig fargeuttrykk.


Det er noe med denne upretensiøse skjønnheten, det rustikke, unike og overbevisende som får oss til å senke skuldrene. Opplevelsen av å være tilstede i øyeblikket og la livet gå sin gang er nok hovedgrunnen til at så mange av oss nå slipper naturen inn i hjemmet. En kald grå vegg mot en varmgrå sofa, kan plutselig få sofaen til å virke på både gul og skitten i tonen, mens veggen på sin side drar seg blålig og kal forteller fargeeksperten.


Se hele hjemmet hennes her! Se hvor fint det ble når Ingrid testet kalkmalingen på brannmur. Jeg tenker å ha hvit lin matt på veggene og grå harmoni kalkmaling på. Den mørkeste er 14Grå Skifer hvis du ønsker grått eller 50St. Har kjøpt en leilighet der nylig alle innvendige dører og dørkarmer er malt i Grå harmoni.


Jeg hadde tenkt til å male alle dører og karmer hvite,.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg