tirsdag 27. november 2018

Hammershøi servise porselen

Servise serier for Restauranter. Finn din favoritt hos oss! Hva skjuler seg bak trenden? Levering på 3-arbeidsdager. Design til rett pris! Enkel og billig handel på Cellbes.

Populære merkevarer til sterkt redusert priser. Vi hos glassoginterior. Kontakt oss gjerne om du har spørsmål. Vi gjør vårt beste for å hjelpe deg!


En elegant tallerken er utgangspunktet for hele borddekkingen. Enten du er på jakt etter en dyp tallerken eller en middagstallerken, har vi flere varianter fra blant. Kjennetegnet for Svend Hammershøis design er de kraftige profileringene og tydelige rillene som faktisk går igjen i hele hans produksjon.


Termokoppen er multifunksjonell og er også velegnet til servering av dessert, bær eller andre godsaker.

Da koppen, som alle Hammerhøi produkter, er håndlaget vil hver kopp være unik. Hammershøi -bordserviset er oppkalt etter kunstneren Svend Hammershøi. Det kan forekomme mindre variasjoner fra kopp til kopp. Her får du oversikt over best pris på krus, tallerkener, skåler og serveringsdeler.


Hos Christiania Glasmagasin finner du alt du trenger til kjøkkenet. Om du leter etter servisedeler eller andre produkter så har vi et stort utvalg. Produktene kan få riper i kontakt med bestikk. Velg mellom alle de populære seriene.


Se hele utvalget og sammenlign priser på ditt servise. De diskrete rillene gir serviset ekstra eleganse, og tallerkenens tyngdepunkt får porselenet til nærmest å sveve over bordet. Dette er vanlig og vanskelig å unngå. Kjøp Middagsservise porselen på Kelkoo. Det vakre bordserviset er løftet en smule fra bordet, slik at porselenet fremstår stabilt med en lett svevende eleganse.


Mange er også på jakt etter mer unike og fargerike serviser for å kunne skape mer visuelle matserveringer. I denne oversikten finner du serviser i keramikk, porselen og annet stentøy. Kjøp på nett og få rask levering.


Sense har livstidsgaranti på kantskår.

Kjøp festserviser, hverdagsservise eller barneservise hos Tilbords. Du finner fine gaver til deg selv og andre i våre butikker og på nett.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg