fredag 16. november 2018

Speil med lys bad

Lave priser og lynrask levering på baderomsprodukter. Se vårt enorme utvalg nå! Baderomsmøbler til alle størrelser bad. Moderne eller klassiske, du finner dem hos Sparmax. Vi tilbyr et bredt utvalg av møbler i ulike størrelser, farger, materialer og fremtoning.


Finn et som passer deg her.

Trenger du litt hjelp til å innrede et rom? Book tid med en av interiørdesignerne våre. Et speil er en viktig del av baderomsinnredningen. Vi har både runde-, kvadratisk- og rektangulære lysspeil, speil og speilskap.


Hva med å kombinere et lysspeil med oppbevaringsmuligheter? Med ett av våre speilskap med integrert belysning eller speil med hylle kan du lett rydde bort tingene du har på badet, som vil hjelpe deg med å holde badet fint og ryddig. Hos oss er de fleste speil beregnet til en møbelserie, men det er ikke noe i veien for å benytte speil som enkeltprodukter der det måtte passe.


I enkelte modeller leveres også speil med stikkontakt.

Våre speilmodeller med lys er et opplagt valg for deg som har et bad uten dagslys, eller som bare gjerne vil ha den optimale belysningen for å sette inn linser og legge på sminke. Med innebygd lys i speilet behøver du ikke plassere lamper ved vasken, noe som kan være med på å gi et enklere og renere uttrykk. Kan du tenke deg et bad uten speil ? Utvalget av speil er stort, både med og uten belysning rundt, på sidene, innfelt, bak eller med belysningsarmatur. På mange speil med belysning, er det også mulig å justere lyset. Lys opp både rom og speil.


De fleste av oss bruker en del tid på badet foran speilet. Om det er for sminke, barbering eller bare ren beundring, er det lurt med godt lys som reflekterer det faktiske resultatet. Det hjelper selvfølgelig ikke mye med speil , hvis du ikke kan se det.


Rommets lyssetting har mye å si for hvor godt du ser hva som befinner seg i speilet. Vanlig takbelysning ovenfra kan fungere greit, men hvis lyskilden kommer mellom deg og speilet vil du avskjære den. Særlig på baderommet skal man være litt oppmerksom på. Fins det lamper med fargeveksling til badet? Riktig lys er avgjørende for stemningen på velværerommet.


Du finner derfor et stort utvalg av lamper med multifargefunksjon. Produktene fra Philips Hue tilbyr til og med millioner farger. Vi har et stort utvalg av lamper til bad i vårt sortiment.


Vi har lysspeil, speilskap med lys , speil med lys , samt vegglamper og spotter til bad.

På denne måten får du god spredning på belysningen, og du dekker et stort område med få lamper. Hos HTH dyrker vi en lidenskap. Mange forskjellige speil til god pris. Kjøp raskt og enkelt på Ellos. VikingBad Oda 110cm Rundt speil med lys Mål: Ø 110x5cm.


Vegglampett med skjerm for bad i den elegante Tigerserien. Krom VB Pris kr 47-. Et moderne og lekkert speil med anti-dugg funksjon og LED lys.


Det er både praktisk og viktig med godt lys over speil på baderom. Se utvalget fra våre Foss kolleksjoner her! Klikk deg inn på leverandørene våre i menyen for å se det store utvalget i brosjyrer. Med den neutrale designen og det store programmet finner du her et speil for ethvert bad. Til dette kan vi for eksempel bidra med speil med lys som henger ned fra.


FOSSE speil med LED sidelys, underlys ned mot servant, dimmar og stikkontakt. Vaskerommet er enkelt å halde ryddig med vaskeromsløysingar frå Linn Bad. Lampene er også praktiske i forhold til sminking og barbering, da lyset ikke kaster skygge på ansiktet. På bad er det viktig med god belysning, her må man også ta høyde for våtromssoner og velge riktig baderomslampe og riktig plassering på badet. Vi har godkjente lamper til ditt bad.


Speil og baderomsspeil med lys.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg