fredag 23. november 2018

Servant bad design

Lave priser og rask levering på baderomsprodukter. Se vårt enorme utvalg nå! Kjente merkevarer som Porsgrun Duravit, Macro og Foss Bad. Finn ut mer og se utvalget i nettbutikken her.


Se alle våre servanter her.

Norges største nettbutikk på merkevarer for badet! Hos HTH dyrker vi en lidenskap. Valgene er mange og utvalget er stort. Lurer du på noe – Så hjelper vi deg gjerne! Ta kontakt med din lokale MegaFlis-butikk, eller kontakt oss på kundeservice for veiledning til riktig servant og armatur for deg.


Og tross alt, er prisforskjellen mellom en servant som løfter et bad til toppen og en servant som bare er jevnt kjedelig, ikke så stor som folk tror. Uansett hvilke behov du har, og hvordan interiøret og plassforholdene på badet ditt er, så har vi en modell som kan imøtekomme ditt behov.

En stor variasjon av størrelser, sørger for at du kan finne vasken som passer størrelsen på ditt bad , uansett om du kikker etter en vegghengt, nedfelt eller underlimt vask. Skal du pusse opp badet? Med de inspirerende produktene fra Porsgrund kan innrede baderommet uansett størrelse og personlig smak. Gustavsberg Estetic design servant produsert i holdbart sanitærporselen med Ceramicplus rengjøringsvennlig overflate.


Helt skjulte bolter gir et pent, organisk utseende. Leveres med push-down porselen ventil i matchende farge. Fullfør med Estetic vannlås og servantbatteri hvor farge og design harmonerer perfekt med baderomsservanten. Alle våre små servanter er i ekte italiensk design og høy kvalitet. Den perfekte liten servant for små baderom.


Når man innreder et lite bad kan det være en utfordring å finne den perfekte liten servant. Spesielt hvis du har en veldig smal baderom eller et bad er så liten at det bare er plass til en liten servant i hjørnet. Få drømmene dine oppfylt med et bad fra Kvik. Hos Kvik får du overraskende mye bad for pengene. Vi gir deg gode råd og veiledning til å ta de riktige valgene når du skal ha nytt bad.


Klikk her og se det store baderomsutvalget, som kan tilpasses etter dine personlige ønsker og behov. For familien er servantskapet med dobbel servant gull verdt, fordi det gjør at flere kan gjøre seg i stand samtidig og dessuten få hver sin skuff til sine kremer og småting.

Velg mellom slitesterkt hvitt porselen og den slanke matthvite steinkomposittservanten som forsterker servantskapets minimalistiske design. Innen baderomsmøbler har vi mange løsninger. Du kan gå for komplette baderomsmøbler med servant og servantskap, ofte med speil eller speilskap og baderomsskap i samme pakke.


Vi har kvalitetsservanter i alle utførelser og prisklasser. Servant - kampanjeprodukter på lager. Våre servanter er levert av anerkjente europeiske produsenter. Vær oppmerksom på at porselen er et leverende materiale noe som kan medføre små avvik i mål ift.


Design ditt eget drømmebad online. De løse servantene er det optimale valg for deg som ønsker å montere baderomsmøblene selv eller bare ønsker en løs servant uten tilhørende møbel. Vi fører håndservanter fra flere anerkjente merker, og blant vårt utvalg finner du modeller, design og mål som passer forskjellige krav. Denne kombinasjonen har vi dyrket siden, og våre stilrene og fuktbestandige møbler har i dag formet norske baderom i år.


Fortsatt drives vi av verdiord som funksjonalitet, kvalitet og god design , og våre møbler designes og produseres i Foss Fabrikker på Birkeland - ett møbel av gangen. Lind design servant thin er en moderne keramisk servant som enkelt monteres direkte på en benkeplate o. Den er meget lett å rengjøre og den tynne servanten er med på å skape et spennende uttrykk til det moderne bad. Et lekkert bad gjør morgenrutinene mindre rutinepregede. Her spiller vasken en avgjørende rolle.


En elegant design betyr selvfølgelig mye, men det er også viktig å tenke på dine og familiens daglige behov samt på den daglige rengjøringen og vedlikeholdet. Gå på oppdagelsesferd her på siden og finn vasken som passer for deg. Hurtig Levering av Kjente Merkevarer til Faste Lave Priser.


Har du mindre bad kan tilbehøret også hjelpe deg å spare plass. Baderomstilbehør er badets smykke. En smart regel når du skal velge utstyr er å følge en serie og holde deg til den, slik at du får en helhetlig stil på badet.


Har du forkrommede blandebatterier så er det mest naturlig å velge dette også i tilbehøret.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg