torsdag 22. november 2018

Galleri nord tromsø

Tegninger, kunsthåndverk, designartikler, skulpturer, smykker og bøker. Kan besiktiges i dag! Let us be your guide in Tromsø. Breathtaking Arctic Adventures! Kjapt og lekende lett å booke med.


Bestill nå og betal ved utsjekking.

Spar tid og penger på neste hotellreservasjon. Galleriet tilbyr også atelier for lokale kunstnere, og du er velkommen på besøk og for å se kunstnerne jobbe. Flott galleri , med puls og masse forskjellig flott kunst! De siste årene har hun malt på heltid. I dag har hun sitt atelier på Smørtorget i Tromsø sentrum, hvor hun også er en av gründerne.


Ekspressiv farge, magi og poesi er verktøy. Jul på Krane Galleri. Fra i dag er det en miks av flere av våre kunstnere på vegg.


Hurtigbåten mellom Tromsø og Tennskjær brukes dermed flittigst av folk på Lenvikhalvøya.

Hun er utdannet barnesykepleier og pedagogisk veileder. Se rutetider: Hurtigbåt Tromsø - Harstad Lenker til hurtigbåtruter for strekningen Tromsø - Harstad. Anu Vahtra på kunstneropphold i Tromsø i januar. Ved omsetning av kunst skal det innbetales en avgift på inntil i tillegg til salgsprisen når.


NORDNORSK KUNSTMUSEUM, TROMSØ Åpent alle dager 10. Ellers åpent som vanlig. Hovig har gjort seg bemerket i Harstad og Nord -Norge med andre karakteristiske bygg som Harstad Kino, Harstad Kirke og Ishavskatedralen i Tromsø. Send firmaprofil til e-post.


Sjøgata Tromsø Sammenlign Overvåk Finn lignende. Det er registrert ansatt(e) i bedriften. Kom innom en av våre forhandlere for en kaffe eller en prat, og se på våre biler som er utstilt.


Sentrumskortet er et elektronisk gavekort som kan benyttes på mer enn 1ulike brukersteder innenfor shopping, kultur, spisesteder, overnatting, helse og velvære i Tromsø sentrum. Du bestemmer selv verdien du ønsker på Sentrumskortet (minimum kr 10 maksimum kroner 100). Bil i Nord AS, Tromsø (72) Bil i Nord Lofoten AS, Svolvær. Selskapets firmanavn i Brønnøysundregisteret er Galleri Nord. Nordnorsk Kunstmuseum er landets yngste kunstmuseum og det eneste nord for Trondheim.


Fra Reine i Lofoten er utstilt i Galleri Lofotens Hus, mens en senere versjon henger på Stortinget. Andre kjente motiver er Begravelse i Lofoten og Snølandskap i Svolvær. Gunnar Berg fra Svolvær er blant Nord -Norges betydeligste kunstnere, som i løpet av sitt korte liv malte noen av de mest kjente lofotmaleriene.

Team Verksted Nord driver verksteder i Bodø, Bjerka, Glomfjord og Tromsø. Hovedaktiviteten er salg av verkstedtjenester, deler og tilbehør. Verkstedet i Tromsø reparerer, tar service og utfører PKK på tunge kjøretøy av alle merker. Vi er et autorisert verksted for MAN.


Velkommen til en effektiv og hyggelig verkstedopplevelse! RVTS Nord er et regionalt ressurssenter om vol traumatisk stress og selvmordsforebygging. Vi betjener Nordlan Troms, Finnmark og Svalbard. Skattekort, skattemelding (selvangivelse), skatteoppgjør, skattelister, tema og fradrag som hjelper deg til å få riktig skatt.


Som medlem får du forkjøpsrett til tusenvis av boliger og en rekke andre medlemsfordeler som gjør at du raskt sparer inn medlemskontingenten.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg