fredag 27. april 2018

Strietapet slett vegg

Men den trenden snudde for lenge siden, og nå er det slette, jevne vegger som er drømmen for mange. Så har du glassfiberstrie eller på andre måter vegg med struktur, som du ønsker å slette ut, finnes det løsninger. Her er fire måter du kan gå frem for å få ønsket om slett vegg oppfylt. Jotuns Slett Vegg er en tynn duk som festes etter to omganger med rullesparkel som jevner ut underlaget. Underlagsduk-produkter har mange navn: Veggfornyer, Leco Dekk, FiberDec og Sparkel på rull er noen av dem.


De kommer også i litt forskjellig utforming. Fjern strietapet på en smart måte. Slett ut så godt du kan og ikke vær for opptatt av at resultatet skal bli helt perfekt i første. Hei, Vi har Smart Panel, type perle på våre vegger i stue ogkjøkken.


Vi ønsker slette vegger som vi kan male i ønsket farge. Kan vi da legge såkalte. En forgrunnet, overmalbar og umønstret duk som gir et vakkert, slett resultat på vegger og tak i tørre rom.


Nullstill veggen med sparkel, og bytt ut strien med slett vegg. Maleren påstår at slett strie på ny gips vil styrke og forskjønne veggen vi har ikke vinduslisting, og ikke taklister, men dørkarmer og gulvlist. Harmoni Slettvegg er en slett fiberduk til alle oppholdsrom i huset. Gjenta til veggen er slett.


I de tilfeller der underlaget har store ujevnheter, må du påregne strøk. All sparkel kryper på underlaget, for å få en godt armert vegg må derfor flaten bygges opp med flere lag. Slik blir veggen godt armert og de siste ujevnhetene fjernet.


Ikke fall for fristelsen og legg på ett tykt lag. Det var rett og slett en forferdelig drittjobb hvor jeg egentlig aldri ble helt fornøyd. Uansett hvor mye jeg pusset og sparklet følte jeg at det alltid var igjen noen ujevnheter.


Det tok lang ti masse griseri og vonde muskler. Nå er det nytt rom som skal ha slett vegg , men denne gangen ønsker jeg ikke å rullesparkle hele rommet. Vi har akkurat kjøpt hus hvor samtlige vegger har gammel og stygg strie og tapet. Flere steder er det små ujevnheter i strien og tapetet.


Vi vil gjerne ha helt glatte vegger , men ser at det blir en altfor omfattende jobb å få vekk alt dette gamle - spesielt siden det er gipsplater under. Hvis du absolutt vil bli kvitt glassfiberstrie, og fjerne det fra veggen , er det noen vurderinger du bør gjøre, før du gir deg i kast med prosjektet. Om glassfiberstrien sitter på puss eller betong, kan den bli vanskelig å fjerne. Nordsjö Har du vegger med struktur og ønsker slett vegg ? Her kommer noen tips til hvordan problemet kan løses. Tidligere har vi beskrevet helsparkling av vegger , som et alternativ til å bli kvitt 80-tallets strukturtapet.


Underlagsduken skal være et fullgodt alternativ til å få slette vegger , og mye mindre tidkrevende. For godt til å være sant? Vi har testet en av variantene som finnes på markedet - på to typer underlag. Søk på forhandlernavn.


Tilhørende produkter. Andre produkter til forarbeid no. Når du rører ved glassfilt kan du merke hvordan det skjærer i hendene, og det klør kanskje litt.


Fiberfilt er bedre å arbeide med enn glassfilt. Med fiberfilt slipper du den slags. Samtidig får du alle de gode egenskapene ved en glatt filt. Med de slette veggplatene walls2paint er oppussingen gjort i en fei – helt uten gips, sparkel og tapetlim.


Walls2paint er helt rene og jevne veggplater med en hvit overflate, som kan males eller tapetseres med en gang de er montert på veggen. Mål, kapp og skru platene på plass. Vips, så har du fornyet rommet med nye slette vegger. Plater på ujevne vegger Et lag gipsplater som settes opp uten bruk av skruer.


Det er den enkleste og raskeste metoden hvis du skal rette en vegg som er ujevn eller en anelse skjev. Rullesparkel sletter struktur Fin struktur kan fint glattes ut med sparkelmasse som kan rulles direkte på veggen. Jevnet ut med sparkelskei.


Vi bruker alltid nok sparkel til at det blir relativt jevnt uten at man ser gjennom (tenker meg ca 1-mm lag eller noe sånt, men der gjør du det som blir logisk).

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg