tirsdag 24. april 2018

Retro gulvlampe med 3 skjermer

Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Lys opp høsten med nye bordlamper.


Stort utvalg av hjemmeinnredning. Handle raskt og enkelt på Ellos.

Det kan være alt fra lekre lamper med dimmer, til lamper i design som virkelig er iøynefallende. Eller så er det kanskje en gulvlampe i messing, i retro stil eller i kobber som lokker? En gulvlampe kan ha mange funksjoner i et roEn stålampe kan både fungere som dekorasjon og samtidig lyse opp et mørkt hjørne. Den kan også spre lys til et helt rom dersom man velger en gulvlampe med bredt lys.


Vi har gulvlamper i lekkert design. PLAZA GULVLAMPE kr 1. CONNIE GULVLAMPE EUTEN SKJERM kr 73Velg alternativ. BROOKLYN GULVLAMPE Ekr 75Velg alternativ.

CONNIE- GULVLAMPE EUTEN SKJERM kr 1. Salsa gulvlampe fås med svart fot og hvit, rød og svart skjerm samt med krom fot og rø gul og grønn skjerm. Vårt tips: Pass på at LED-pæren har varmhvit lysfarge hvis du ønsker koselig belysning, og det er vel det du forventer at en gulvlampe med tekstilskjerm skal sørge for. Da vil du få et koselig, rødlig glødepærelys. Og det får du uten å måtte benytte en gammeldags lyskilde. Dessuten har vi et bredt utvalg av gulvlamper i ulike utførelser og design som passer de fleste hjem og miljøer.


Hvilken gulvlampe som passer best til akkurat ditt hjem er til stor del en smakssak. Se tændstikæske i forhold til lampens størrelse på billedet. Meget stor Løvemose keramiklampe - vintage kvalitets keramik.


Lampen er i perfekt stand med tilhørende flot skærm af hør, et virkeligt retro fund. Epla er et nettsted for kjøp og salg av håndlagde og andre unike ting! Det er ikke nok med en taklampe alene.


I alle fall ikke hvis du vil bruke rommet til noe mer enn bare å gå gjennom det. Gulvlampen hører hjemme i et rom med god belysning. På den annen side er det heller ikke nok med bare en gulvlampe for å lyse opp rommet. En ting er helt klart: Du trenger begge typer lampe for komplett belysning.


Kjente merkevarer til gode priser. Kjøp alt til hjemmet.

Møbler, belysning og gardiner. En klassiker fra Dyberg Larsen! Denne gulvlampen har en elegant design med sine lag med skjermer som gir et behagelig og vakkert lys!


Dette er en typisk gulvlampe som både skaper stemning og lys, samtidig som den blir en lekker interiørdetalj i rommet! Hvitlakkert gulvlampe med gitter. Klypefunksjon for heving og senking av lampehodet. Messing gulvlampe med tøyskjerm (utskiftbar). Velg alternativ Vi benytter informasjonskapsler (cookies) for å tilpasse, videreutvikle og gi deg best mulig opplevelse av vår nettside.


Torino gulvlampe med fleksarmer og skjermer. Alle tre skjermene kan justeres i ønskelig posisjon. Som vist på bilde) Diameter: cm. Morsom retro gulvlampe fra tallet, med nydelig grønn farge,. Retro gulvlampe med ben hvit 159cm fritt levert.


Pen nostalgisk lampe med fin skjerm. Dette er arbeidslamper som styrer lyset i en bestemt retning og gir deg godt leselys eller arbeidslys til for eksempel håndarbeid eller kryssord. Velg gjerne en modell med LED så får du godt lys uten at det blir varmt å sitte under lampa. Gjør rommet komplett med en pen gulvlampe. Sett gulvlampen ved sofaen i stuen og du får en koselig belysning når du leser en bok samtidig som den gjør rommets innredning komplett.


Skap ønsket atmosfære og belysning i et rom med en gulvlampe. Vi tilbyr et bredt utvalg gulvlamper slik at du kan finne lampen som passer overens med dine behov og din smak.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg