torsdag 12. april 2018

Marmor spisebord

Marmor spisebord

Ta innredningen i spisestuen din til neste nivå med unike spisebord fra Bolia. Se hele sortimentet, hvor du finner unike designmøbler i flere fasonger og størrelser. Mange forskjellige designs.


Marmor spisebord

Våre spisebord er solide og slitesterke, og mange av dem kan gjøres større. Se utvalget på skeidar. Kom til måltidene, bli sittende for historiene. Finn spisebordet som passer deg.


Se vårt store utvalg av bord i kjent design. Vi hjelper å planlegge, og leverer i hele landet. Møbelbutikk i Oslo og en møbelhandel på nettet. Vi selger moderne møbler til norske hjem og til konkurransedyktige priser. Spisebord til alle hjem og stilarter.


Det tradisjonelle spisebordet har blitt til et multifunksjonelt møbel som brukes i mange sammenhenger og til mange aktiviteter. Unike spisebord i heltre og marmor. Vi lager stuebord på spesialmål.


Velg mellom ulike farger og understell og få ditt eget spesialtilpassede bord. Et flott spisebord med rett design, med bordplate i marmor eller granitt og pulvelackerad bordben, som er en uslåelig kombinasjon. Rent, enkelt og i fantastisk materiale, mer trengs ikke for å elske dette bordet. Hos oss får du høy kvalitet til en god pris.


Leveres direkte til døren – Velkommen! Uansett om du vil ha et bord med sort, hvitt eller grønn marmor , så kan vi hjelpe deg, med å finne det rette bordet, til nettopp din stue! Et marmorbord passer også perfekt i entreen, baderommet eller kjøkkenet og som avlastningsbord til lamper og dekorasjon. Det gjør det følsomt for fuktighet, men så lenge du straks tørker opp når du søler, er det ikke noe problem.


Chilli kan bare ikke få nok av marmor - denne vakre natursteinen som blir et elegant innslag i din innredning! Hos Chilli finner du et stort utvalg av marmorbord i alle farger, former og størrelser. Velholdt plade med lidt brugspatina, men det er ikke noget øjet falder på. Det kommer for et super flot brud og sælges kun pga.


Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Dining Table er designet av Komplot Design for GUBI. Er du på utkikk etter spisebord ? Da har du kommet rett sted.


Marmor spisebord 60x70cm. Våre bord kommer i en rekke ulike utførelser, materialer og farger. I vårt sortiment finner du runde, rektangulære og ikke minst uttrekkbare spisebord.


Marmor spisebord

Her finner du billige kjøkkenbor spisebord og spisestuebord til alle hjem og alle smaker, i ulike størrelser, farger, runde bor firkantete bord og bord av ulike materialer. Her spiser vi ikke bare våre måltider, vi gjør også lekser, tegner og spiller spill.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg