tirsdag 24. april 2018

Pris mikrosement

Påføring av mikrosement kan gjøres mer lettvint enn flislegging, noe som selvfølgelig ofte har en viss innvirkning i positiv retning på kvadratmeterprisen. Noen tenker kanskje at mikrosement , med en lavere pris per m kan være kjedelig i forhold til fargefulle og forseggjorte, og ofte dyre, fliser. Vi gir gjerne tilbud på materialer og du finner priser på hvert enkelt produkt i nettbutikken vår.


Ta gjerne kontakt for tilbud på materialer til ditt prosjekt. Hei er det noen her som har erfaring med mikrosement på bad e.

Sementdekor komplett sett, kg. Settet holder til ca 8-mmed tynne strøk. Dekorere med sement har etterhvert fått mange navn.


Noen kaller det Beton cire, mens andre kaller det mikrosement eller microtopping. Felles for alle er at det er sement og vann som danner bindemiddelet. Ca halvparten av prisen går med til materialer, mens den andre halvparten går med til å betale for arbeidet.


Merk at dette er en snittbetraktning, og at dette varierer en del mellom ulike entreprenører.

Her ser du en grunnleggende innføring i hvordan du legger mikrosement selv. Merk at metode og blandeforhold kan variere avhengig av leverandør og bruksområde. Slik legger du mikrosement - steg for steg.


Underlaget må være tørt, slett og stabilt. Hovedbadet ble kledd inn i mikrosement av typen Cement Design Classic i lys grå på gulv, og hvit og mørkeblå mikrosement på veggene. Mikrosement gir et tøft og originalt preg på baderommet.


Himlingen er hvitmalt. Disse fargene går igjen i flere rom i leiligheten (se bilder lenger ned). Etter års erfaring, så kan vi mikrosement og har blitt klart størst i Norge. Stort showrom som er daglig. Dekorhuset har mikrosement i alle farger og varianter.


Jeg har fått sendt mikrosement direkte fra Spania. Enten du har en gammel tegelstens mur eller en ny oppsatt peis av brannmur`s plater kan mikrosement legges rett oppå. Slette, moderne flater i alle farger.


Et fullt sett inneholder typisk mikrosement base, mikrosement medium, primer, sealer, herder og glassfibernett. Priser på mikrosement.

Etter flere års arbeid med forskjellige typer mikrosement har vi nå funnet en produsent som er overlegen alle andre hva kommer til kvalitet og holdbarhet. CEMHER - Høyteknologisk mikrosement fra Valencia Vi er stolte av å kunne tilby markedets beste og mest allsidige mikrosement til en pris som kan matche alle. Benyttes til å skape dekorative miljøer på all slags type prosjekter og brukes vel så mye på boliger som i store og små foretningsbygg. Her kommer mitt høyst elskede bad. Det var nokså lite da jeg overtok leiligheten, men jeg renoverte og lagde en veldig smart løsning på badet ved å stjele litt plass fra det ene soverommet.


Primer, mikrosement , primer igjen og lag med lakk. Vi la strøk med Cement Design mikrosement på gulv og to strøk på veggene. Peisen fikk også lag. Mellom hvert strøk ble ujevnheter pusset ned. Det er nokså likt som å sparkle, bare at mikrosementen blir mye hardere etter herding sammenlignet med sparkel.


Med naturtro effekter og vakre detaljer, er dekorbetong en dekorativt og estetisk løsning. Det er vedlikeholdsfritt - noe som gjør det lett å holde rent, og man.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg